09/04/2016

Tervetuloa kurssille!

Viikon päästä on Askartelupirtti Tampereella, jossa olen mukana kurssittamassa. Toukokuun puolella puolestaan on vuorossa Seinäjoki ja sitten syksymmällä Turku ja Halikko. Kahta jälkimmäistä ei ole vielä ilmoitettu eli niiden kursseihin voi vielä vaikuttaa kurkkaamalla "Workshops"-sivun tarjontaa. 

Tervetuloa! 


Askartelupirtti 16.4. Tässä linkki alkuperäiseen postaukseen (linkki). ATC kurssi on jo täynnä, mutta skräppisivuun mahtuu vielä. Koko tapahtuman kurssivalikoimaan pääset tutustumaan tästä linkstä (linkki) ja kurssit ovat ostettavissa Anun Putiikkien nettikaupasta (tässä). Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä, Askartelupirtin blogista (linkki).Tällä kurssilla tehdään skräppisivu, jonka tausta luodaan gessolla, misteillä ja leimoilla kerroksia tehden. Näytän lempitaustatekniikkani yksilöllisen taustan tekoon. Päälle kerrostamme papereita ja muita elementtejä luoden yksilöllisen sivun.  

Paikkoja on rajoitetusti. Kurssi toteutuu, sillä osallistujia on yli 6. Paikkoja vapaana neljä. Tulen laittamaan osallistujille listaa mukaan otettavista tarvikkeista lähempänä kurssiajankohtaa.

Hinta 32 €/hlö, joka sisältää materiaalipaketin. Kurssipaikan voit ostaa tästä (linkki).


Taitopuoti Paperinauha 14.5. Tässä linkki alkuperäiseen postaukseen (linkki). Tulen pitämään Paperinauhan tiloissa kaksi kurssia. Kummallekin mahtuu vielä, mutta jäljellä on vaan muutama paikka, joten jos kiinnostuit, kannattaa ilmoittautua. Molemmat ovat tietyllä tavalla ainutlaatuisia - toinen on ihan uusi kurssi, josta teen hieman erilaisen version peruskurssipalettiin ja toinen puolestaan muunnos jo olemassa olevasta kurssista. 

 

"Time consumes the core of things" - Paperinauha, Seinäjoki, lauantai 14.5.2016 klo 11.30-14

Kurssilla kokeilemme miten metallinen kauha muuttaa muotoaan sekatekniikan kourissa. Tutustumme mm. gel mediumiin ja ruoste-efektiaineeseen ja teemme ajan hampaan puraiseman tavarakollaasin.

Kurssin hinta on 32€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Ilmoittautuneita 7, paikkoja vapaana 3. 

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

 

"Under cover of darkness" - Paperinauha, Seinäjoki, lauantai 14.5.2016 klo 15-18 

Kurssilla muutamme sydänkoristeen metalliseksi ja leikimme mustan gesson ja hohtavien Mica-jauheiden kanssa. Käytämme erilaisia sekatekniikkaelementtejä ja lopputulos on takuulla yksilöllinen rasian kansi. 

Kurssin hinta on 36€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Ilmoittautuneita 5, paikkoja vapaana 5. 

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...