07/02/2016

Askartelupirtti 16.4.2016

Askartelupirtti

Hi there! This post is about workshops in Tampere, Finland so I'll be posting in Finnish today. If you'd like to have a in person workshop me, please visit the "workshops" page and get in touch! Have a great start to the new week! 

Heippa! Iloisia uutisia! Askartelupirtin kurssit on julkistettu ja mukana on kaksi kurssia minulta! Tampereen seudulle oli kyselty kovin kursseja, joten aina kannattaa laittaa viestiä ja kurssitoivetta - toiveet voivat käydä toteen. Liikun mielläni sinne, minne pyydetään! 

Alla löytyy lisätietoa kursseistani Pirtissä. Molemmat sijouttuvat lauantaihin, toinen aamuun ja toinen iltaan. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti. Toinen kurssi on skräppisivu ja toinen ATC-kortteja, molemmissa luonnollisesti sekatekniikkaa! Molemmat kurssit sopivat hyvin myös heille, jotka haluavat kokeilla skräppäystä taikka sekatekniikkaa ensimmäistä kertaa.  

Koko tapahtuman kurssivalikoimaan pääset tutustumaan tästä linkstä (linkki) ja kurssit ovat ostettavissa Anun Putiikkien nettikaupasta (tässä). Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä, Askartelupirtin blogista (linkki).

Tervetuloa! Olisi kiva nähdä! 

Ps. Jos Tampere ei ole oikea paikka sinulle, kurkkaapa sivupalkista löytyykö sopivampaa kurssipaikkaa! Tilaa on vielä Turussa yhdelle ja Helsingissä useammalle.ATCt eli "artistic trading card" -kortit ovat mainio paikka erilaisille kokeiluille. Ne ovat ehkä pieniä kooltaan, mutta niihin saa liitettyä tekniikan jos toisenkin. Tällä kurssilla leikitään Finnabairin Art Mediums -tuotteilla ja tehdään kortteja, joissa on erilaisia kerroksia ja sekatekniikkaa. 

Paikkoja on rajoitetusti. Kurssi toteutuu, sillä yli 6 henkilöä on jo ilmoittautunut. Kurssi on TÄYNNÄ! Tulen laittamaan osallistujille listaa mukaan otettavista tarvikkeista lähempänä kurssiajankohtaa.

Hinta 32 €/hlö, joka sisältää materiaalipaketin. Kurssipaikan voit ostaa tästä (linkki).Tällä kurssilla tehdään skräppisivu, jonka tausta luodaan gessolla, misteillä ja leimoilla kerroksia tehden. Näytän lempitaustatekniikkani yksilöllisen taustan tekoon. Päälle kerrostamme papereita ja muita elementtejä luoden yksilöllisen sivun.  

Paikkoja on rajoitetusti. Kurssi toteutuu, sillä osallistujia on yli 6. Paikkoja vapaana neljä. Tulen laittamaan osallistujille listaa mukaan otettavista tarvikkeista lähempänä kurssiajankohtaa.

Hinta 32 €/hlö, joka sisältää materiaalipaketin. Kurssipaikan voit ostaa tästä (linkki).

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...