04/04/2016

Seinäjoki ja Paperinauha - huomio!

Hello there! This post is about workshops in Finland so I'm posting today in Finnish. Let me just remind you about the workshops in the UK (link) and let you know that new workshops are coming!

Heippa! Vaihdetaanpa taas ihan suomeen postauksen ajaksi sillä kyseessä on ilmoitus kursseista Suomen maalla ja Seinäjoella! Toukokuussa matkaan siis Paperinauhaan kahden kurssin kera. Molemmat ovat tietyllä tavalla ainutlaatuisia - toinen on ihan uusi kurssi, josta teen hieman erilaisen version peruskurssipalettiin ja toinen puolestaan muunnos jo olemassa olevasta kurssista. 

Ensimmäisellä kurssilla tehdään "heiluri", tavarakollaasi ja sitten muokataan koko juttu ruosteiseksi. Toisella kurssilla puolestaan leikitään mustalla gessolla ja tehdään rasia tai pari art journalin kannen sijaan. 

Tervetuloa!

 

"Time consumes the core of things" - Paperinauha, Seinäjoki, lauantai 14.5.2016 klo 11.30-14

Kurssilla kokeilemme miten metallinen kauha muuttaa muotoaan sekatekniikan kourissa. Tutustumme mm. gel mediumiin ja ruoste-efektiaineeseen ja teemme ajan hampaan puraiseman tavarakollaasin.

Kurssin hinta on 32€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. KURSSI ON TÄYNNÄ!

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.


"Under cover of darkness" - Paperinauha, Seinäjoki, lauantai 14.5.2016 klo 15-18 

Kurssilla muutamme sydänkoristeen metalliseksi ja leikimme mustan gesson ja hohtavien Mica-jauheiden kanssa. Käytämme erilaisia sekatekniikkaelementtejä ja lopputulos on takuulla yksilöllinen rasian kansi. 

Kurssin hinta on 36€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. KURSSI ON TÄYNNÄ! 

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...