25/05/2014

My Way or No Way - Inzpira


Hot Sunday! I've been sharing a few oldies this week and the theme continues. This layout was published some time ago in Inzpira magazine, on their issue 6/2013. The magazine was all about chili so this layout is inspired by that red hotness. 

The topic is the strong mind of the younger one. She's very head strong and wants things to go her way or no way. I love her for being so determined! Because of the chili, and her strong will, I used reds and made bold and energetic layout. 

Thank you for taking a look! Have a nice Sunday and great start to the week!


Lämpöistä sunnuntaita! Olen jakanut tällä viikolla muutamia vanhempia sivuja ja tämä kuuluu siihen kategoriaan myös. Tämä sivu julkaistiin Inzpiran numerossa 6/2013. Lehden teemana oli chili ja sen innottamana tein tämän punaisen, räiskyvän sivun. 

Sivun aiheena on nuorempi vahvatahtoinen tytteli. Hän on omapäinen ja haluaa asioiden menevän joko niin kuin hän haluaa tai ei ollekaan. Minusta on ihana huomata, miten päättäväinen tirppa on! Johtuen aiheesta ja chilistä tein sivusta punavoittoisen ja energisen. 

Kiitos kun kävit! Mukavaa sunnuntain jatkoa ja iloista alkavaa viikkoa! 


Materials: Echo Park, Scrapperin, ILS, Sodalicious, Crate Paper, American Crafts, Ranger, Prima Marketing, Talens, Tattered Angels, Sakura, Studio Calico, Crafter's Workshop

8 comments:

SaraG said...

Onko tuo Kekkonen-flair badge????

enkulin käsityöt said...

Tosi pirtsakka.

Drycha said...

You rockin' out loudly with every page Riikka!!

Chantal said...

J'adore !!!
C'est magnifique
!

Riikka Kovasin said...

Heh, se on itseasiassa ihan rintanappi eli takana on se kiinnitysneula. UKKn asento ja tyyli vaan jotenkin sopivat aiheeseen :D

Riikka Kovasin said...

Aww, thank you Karolina! :")

Riikka Kovasin said...

Thank you Lizzy! :")

Riikka Kovasin said...

Merci Chantal :")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...