28/11/2013

Storyteller - Inzpira


Hello there! Here's another oldie that was published in Inzpira magazine some time ago. It's made of my older daughter who's a little storyteller. She's always inventing stories while she plays and is eager to tell them otherwise, too. 

I used masking tape, gesso and mists for the background. Then I added some stamping and pencil doodling and the paper layers on top. I used the same photo twice in different size at my page.

Have a lovely Thanksgiving! 


Hei siellä! Tämä sivu on taas vanhempaa tuotantoa ja se julkaistiin Inzpira- lehdessä jo jokin aika sitten. Aiheena on vanhempi tyttöni, joka on varsinainen sadunkertoja. Leikkiessään hän usein keksii satuja ja kertoo niitä mielellään muutenkin. 

Sivun taustaan on käytetty maalarinteippiä, gessoa ja mistejä. Päälle lisäsin myös leimailua ja lyijykynäraapustelua. Päälimmäisena on paperikerrokseet ja tuplavalokuva. 

Iloista torstaita!


Materials: Prima Marketing, American Crafts, 3rd Eye, Tattered Angels, Talens, Sodalicious, Wycinanka, Crafter's Workshop, Ranger


4 comments:

  1. Täytyy ehkä itsekin kokeilla tuota tuplavalokuvaa. Joihinkin kuviin se sopii erityisen hyvin, kuten tässä sinun sivussasi.
    Ihana rauhallinen kokonaisuus <3

    ReplyDelete
  2. Mäkin ihastuin tuohon tuplavalokuvaan. Ja väreihin!

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...