07/05/2013

Geotag card tutorial


Hello! Today I'm sharing a quick tutorial today for these flower cards. The flowers are made with a geotag stamp. Mine is from Stromsvigt. If you want to see these flowers in a scrapbooking page, come back tomorrow. There might be a video, too!

Hei! Tänään jaan kanssanne nopean pikkututoriaalin ylläolevien kukkakorttien tekoon. Kukat on tehty geotag-leimalla. Omani on peräisin Stromsvigt -merkiltä. Jos haluat nähdä vastaavia kukkia skräppisivussa, tervetuloa takaisin huomenna. Silloin täällä saattaa olla videokin!


Supplies: Inks, geotag stamp, black pen, card base and a sentiment stamp

Tarvikkeet: musteita, geotag leima, musta kynä, korttipohja ja tekstileimaChoose a color and stamp the geotag five or six times so that their sharp ends meet at same point.

Valitse väri ja leimaa geotag-leimaa viisi tai kuusi kertaa niin, että kuvion kärjet kohtaavat samassa pisteessä.If your using acrylic stamp, the positioning is easier, but you can use a rubber stamp too. One way is to aim the stamp by peeking from the side, but the stamp I used had also the printed image on top which was really handy.

Jos käytät akryylileimaa, leimojen kohdistaminen on helpompaa, mutta myös kumileimaa voi käyttää. Yksi kikka on kurkkia leiman sivusta sen asettelua, mutta käyttämässäni leimassa oli myös kuva palikkaan painettuna, joka oli kätevää.Repeat as many times as you want - create a bucket for mommy, for example! Then grab a black pen and draw the stems, leaves and centres to the flowers.

Toista niin monta kertaa kuin haluat - luo vaikka kukkakimppu äidille! Nappaa sitten musta kynä ja piirrä kukille varret, lehdet ja keskustat.Finish the card with a sentiment stamp.

Viimeistele kortti tekstileimalla. 


8 comments:

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...