06/05/2013

Bunnies


Although Easter is behind already, I have a few Easter layouts, done from this years photos. This layout I made for my workshop at Jyväskylä, which took place last Saturday. We did some layering with different mediums. I had a wonderful time there! Thank you all who participated!

The layout is about our two Easter bunnies. Our older daughter had a costume party and she dressed as a bunny. The little one then also wanted a nose and whiskers drawn to her face and felt ears, too. The background has gesso, mists, some stamping and doodling.

Have a great start to the week!Vaikka pääsiäinen jo menikin, on tänne blogiin tulossa pari siihen liittyvää sivua. Ne on tehty tämän vuoden pääsiäisotoksista. Tämän sivun tein viime lauantain Jyväskylän kurssille. Kurssi pidettiin Askartelupuoti Pian tiloissa. Kurssin aiheena oli kerrokset ja käytimme mm. gessoa, mistejä ja musteita. 

Suurkiitos kaikille kurssilaisille! Oli hurjan hauska ja innostunut ilmapiiri! Kurssilla syntyi hienoja sivuja ja taisin taas koukuttaa muutaman gessoon ja misteihinkin siinä samalla. 

Leiska on tehty kahdesta pääsiäispupustamme. Vanhemmalla tytöllä oli naamiaiset, johon hän pukeutui pupuseksi. Pienempi halusi, että myös hänelle piirretään nenä ja viikset. Korvatkin oli saatava, mutta ne eivät pysyneet päässä pitkiä aikoja. 

Mainiota viikkoa! Materials: 7 Dots Studio, ColorConspiracy, Sodalicious, MT Masking Tape (Teippitarha), Pink Paislee, Scrapfellow, Epiphany Crafts, Wycinanka, Fiskars, Ranger, Tattered Angels, Prima Marketing, Talens (Tempera), Sakura, Scrapperin, Lost Coast Stamps10 comments:

 1. Äidin puolesta välitän kiitokset, kertoi että kurssilla sai uskomattoman määrän tietoa ja roppakaupalla inspiraatiota!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suurkiitos teille kummallekin - sinulle välittäjänä olosta ja äidillesi kurssista :)

   Delete
 2. Love the background and the picture is sooo cute!

  ReplyDelete
 3. Love this to bits! Your background looks amazing and all the bits and pieces are fab!

  ReplyDelete
 4. Yksi paperi verhottu jo gessolla, kun vaan saan nipistettyä aikaa askarteluun... Gesson tosiaan ostin heti. Päivämääräleimasimen tilasin Etsyn kautta. Ja hunajakennoleimasimenkin tilasin... :) tuhannesti kiitoksia kurssista ja inspiraatiosta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, että olen onnistunut inspiroimaan noin! <3 Tosi kiva juttu! Luomisen iloa!

   Delete
 5. omg this orange looks so energetic here! I love that look!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...