25/07/2023

A bird worth two in the bush - tag


Hi there and happy Tuesday! It's again a new week! Today I have a bi-lingual post as this tag is a part of my first online workshop in a Finnish course portal Kädentaitokurssit. The workshop is about double sided adhesive sheet and it's possibilities. The course is done in Finnish, but if you really would like to participate anyway and just watch the tutorial videos, please let me know and I'll investigate if that's possible.

Moikka moi! Tämä tagi on yksi kymmenestä ensimmäisellä suomenkielisellä nettikurssillani (linkki). Kurssin aiheena on monipuolinen kaksipuolinen tarrakalvo ja kurssin seitsemässä tekniikkavideossa käydään läpi erilaisia mahdollisuuksia sen käyttöön. Kurssin tarkoituksena on herätellä inspiraatiota kokeilla tätä tuotetta yhteen jos toiseenkin käyttötarkoitukseen. Kurssilla on lisäksi kahdeksas bonusvideo, jossa käytän aiemmissa tekniikkavideoissa kerrottuja tekniikoita yhteen arttiaukeamaan.


Videoissa lähdetään liikkeelle perusteista ja edetään hieman haastavampiin tekniikoihin, joko toteutuksen tai materiaalien puolesta. Tämä tägi tehdään ihan ensimmäisessä videossa. 

Jokaisesta projektista löytyy aina materiaalilista, joka on suuntaa antava. Olen niihin listannut kaikki omassa tagissa käyttämäni materiaalit, jos haluat tarkistaa vaikka akryylimaalin värin tms. Itse tekniikkaan ei välttämättä tarvita montaakaan materiaalia, mutta tagin viimeistelyyn sitten enemmän. Mutta oma mielikuvitus on ehdottomasti sallittua ja kannustettavaa - missään nimessä ei tarvitse tehdä tageja vaan projektit voi tehdä minkämuotoisena vain tai olla tekemättä taikka tehdä kaikki samaan projektiin! 

Toivottavasti kurssi antaa inspiraatiota ja ahaa-elämyksiä jatkaa kokeiluja! 


Materials: Tim Holtz Idea-ology, PaperArtsy, Korttipaja, A.B.Studio


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...