06/10/2018

The land that is not - kolmiulotteisia kerroksia ja varjoja


Hi there! Today I'm demoing or by the time this post is published, demoed, in a craft event in Seinäjoki Finland. I'll be back in the region later in the year in a form of a workshop. So that's why I'm changing to Finnish for this post. Wishing you a great Saturday! 

Moikka moi! Tänään olen demoillut Seinäjoen Käsityömessuilla ja palaan alueelle uudestaan ensi kuun puolella kurssin kanssa. Tässä postauksessa siis lisätietoja siitä ja miten ilmottautua! Lämpimästi tervetuloa!

The land that is not - assemblaasi

aika: 10.11.2018 klo 11.30-14.30
paikka: MarikaKK:n työtila, Seinäjoen kupeessa
hinta: 59 €, sis. materiaalit

Olemme vain tomua ja varjoja. Tämä kehystetty työ on juuri sitä - kolmiulotteisia kerroksia, tomua ja varjoja.

Kurssin aikana luomme varsin yksivärisen assemblaasin, joka on kuin ajan hampaan puraisema, kulunut ja pölyinen. Leikimme kulmiulotteisuudella ja tutustumme erilaisiin sekatekniikan perusaineisiin. Käytämme gel mediumia, gessoa ja Texture Powder -tehosteainetta.

Kurssin hinta on 59e ja se sisältää kaiken kurssimateriaalin sekä päiväkahvit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Mukaan mahtuu enintään 18 henkeä.

Lisätietoja kurssitilasta ja ilmottautumiset: marikakkshop@gmail.com tai Marikan nettisivut (linkki). Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

Kurssille löytyy myös Facebookin tapahtumasivu (linkki)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...