08/04/2014

Viimeiset hetket ilmoittautua - Helsinki ja Tampere


This post is about my workshops in Helsinki and in Tampere, Finland.

Kurssittelen kuun lopussa Tampereella ja ensi kuun alussa Helsingissä. Tampereen ilmoittautumispäivä meni jo, mutta mikäli vielä haluat mukaan, kannattaa heti laittaa viestiä Anulle! Tässä on linkki aiempaan postaukseen Tampereen kursseista. Kurssikuvaukset löytyvät myös alta. Kyseessä on Askartelupirtti-tapahtuma Murikka-opistossa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Pirtin omasta blogista (linkki)

Helsingin kurssille puolestaan on aikaa ilmoittautua enää joitakin päiviä, joten mikäli haluat mukaan, laitahan sähköpostia. Lisäinfoa tästä linkistä! Tällä hetkellä kurssi ei ole toteutumassa. 

Tervetuloa kursseille! Olisi mukava nähdä!


Aika: 26.4. klo 12-15

Sekatekniikka tarkoittaa tapaa, jossa yhteen työhön käytetään montaa työvälinettä ja tekniikkaa. Tällä kurssilla kokeillaan erilaisia välineitä ja tehdään viisi erilaista kerrostettua taustaa, joita voi käyttää niin skräppäyksessä, kortteilussa kuin art journalingissakin.

Kurssilla tullaan käyttämään gessoa, mistejä ja musteita, joten sormien värjäytymiseen kannattaa varautua! Kokeilut tehdään 12" skräppipaperia pienemmässä koossa ja kootaan pieneen kirjaan.

Kurssin hintaan sisältyy materiaalipaketti. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin. 


Aika: 26.4. klo 17-20 

Washiteippi on mahtavaa läpikuultavaa teippiä, jota on ilo käyttää niin skräppäyksessä, kortteilussa kuin askartelussakin. Teipillä pystyy luomaan niin taustoja kuin koristeitakin. Kurssilla tehdään washilla yhteen liitetty pikkukirjanen, jossa käytetään washiteippiä monella tapaa.

Kurssin hintaan sisältyy materiaalipaketti. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...