08/04/2014

La Belle Vie - Version Scrap workshop by Alexis Toupet


Hello there! Here's some tastes from last weekend. This piece was made in a workshop by Alexis Toupet in Version Scrap. We used Neocolor II pens, Distress products and of course Carabelle Studio's embellishments, stencils and stamps. I was sitting next to my team mate Pascale and she kindly offered to translate, but I understood what to do with the little French I know and from watching Alexis show the steps.

The stamps we used were awesome! I was worried that as a poor stamper I am I wouldn't get a good image of the A4-sized stamp but got a good impression the first time I tried! I totally fell in love with a background stamp we used but unfortunately it was all sold out from the company's booth.

I also liked the way we colored the stamped image and even though I own quite a few Gelatos I now own a few of Neocolors as well. Where I like the gel consistence of Gelatos, I was drawn to the hardness of the Neocolors. So I guess the more the merrier? 

I really liked the workshop and the layers we did! Alexis was inspiring teacher and I got much inspiration out of the workshop even though we didn't speak the same language. I guess inspiration doesn't need words!

Thank you for stopping by and have a great day!


Heipat! Tässä vähän maistiaisia viime viikonlopusta. Tämä työ on tehty Version Scrap -tapahtumassa Alexis Toupet'n kurssilla. Käytimme Neocolor II -kyniä, Distress-tuotteita ja tottakai Carabelle Studion leimoja, koristeita ja sabluunoita. Istuin tiimikaverini Pascalen vieressä ja hän ystävällisesti tarjoutui kääntämään, mutta ymmärsin mitä piti tehdä alkeellisen ranskani avulla ja seuraamalla mitä Alexis näytti. 

Käyttämämme leimat olivat mainioita! Pelkäsin, että A4-kokoiset leimat olisivat liikaa taidoilleni enkä saisi niistä kunnollista kuvaa laisinkaan, mutta jo ensimmäinen leimaus onnistui! Ihastuin käyttämäämme isoon taustaleimaan, mutta valitettavasti se oli yrityksen kojusta loppunut kun menin ostoksille. 

Pidin myös tavasta, jolla lisäsimme leimakuvaan väriä ja vaikka jo omistankin arsenaalin Gelatos-kyniä, piti minun hommata kurssin jälkeen muutamia Neocolor II liitujakin. Gelatoksissa pidän niiden huulipunamaisesta koostumuksesta, mutta Neocoloreissa minua viehätti puolestaan liitujen kovuus ja jämäkkyys. Joten enempi parempi? 

Pidin kurssista todella ja teimme mainioita kerroksia! Alexis oli innostava opettaja ja sain kurssista paljon inspiraatiota vaikka emme puhuneetkaan samaa kieltä. Inspiraatio ja innostus kun ei puhuttua kieltä kaipaa! 

Kiitos käynnistä ja kivaa päivää! 


Materials: Carabelle Studio, Ranger, Caran d'ache, Tsukineko


18 comments:

 1. Wow - this is just stunning! I have Neo-color II crayons as well, and just love them. Very inspiring piece! Obviously, language is no barrier!

  ReplyDelete
 2. Wau, upea!! Ihanat värit ja kerrokset ja kaikki! A4-kokoinen leimasin kuulostaa kyllä vähän pelottavalta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset :) Se tosiaan aluksi näytti pelottavalta, mutta ei sitten kuitenkaan ollutkaan :)

   Delete
 3. WOWOWOW C'est magnifique La belle vie!!! Amazing!!!

  ReplyDelete
 4. Thank you for your message and your participation.
  Wonderful achievement!
  Congratulation
  Alexis TOUPET

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much for the comment and the great workshop! <3

   Delete
 5. wow wow wow , this is extraordinary Riikka , you inspire me eevry day . loveeeeeeeeeeeeee your work x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, thank you so so so much Heather! <3

   Delete
 6. WAU!!!! on huikee!!! =)

  ReplyDelete
 7. Wow! This looks AMAZING!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love everything about this beauty!!!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 8. Upea työ!!! Itsellä vähän harmitti kun oli ehtinyt paikat mennä sille kurssille mikä olisi vielä kalenteriin mahtunut :( Ei turhaan häntä kutsuta Ranskan "timpaksi" - upeita töitä oli siellä ständilläkin näkyvillä ;)

  Mitä tuohon leimaan tulee niin olen ainakin itse tilaillut suoraan Carabelle Studion nettikaupasta aiemmin leimoja ja muistaakseni postikulut ei ole ihan hirveät - viime tilaus taisi olla jopa niin suuri että saimme kaverin kanssa sen ilman postikuluja ja ihanat extrat tuli kaupan päälle vielä ;) Kannattaa siis nettiputiikin kautta koettaa löytää tuo haluamasi - itsekin sieltä varmaan lisää tarvin tilailla kun oli niin ihania uutuuksia messuilla ettei matkalaukkuun niistä kaikki mahtuneet... pakko oli kokeeksi ottaa itsekin muutama A4 leimasin vaikka koko hieman hirvittää - mutta itse ajattelin ne suoraan isommalle kanvaasille tehtäviin töihin joten en usko siinä isomman koon haittaavan ;) Hauskaa on myös että monet noista XL-kokoisista leimasimista oli saatavilla myös pienemmässä koossa ja näin niitä voi olla kiva käyttää yhdessäkin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! Katselin tuossa alkukuusta nettishoppia ja silloin eivät vielä olleet valikoimissa - pitää kurkata uudestaan!

   Delete
 9. Wow ! This is just soooo amazing!! The colouring of the stamped image is so perfect! I love it!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...