23/04/2012

Ihanaa! / Time of my life


Takana on mitä upein viikonloppu! Inspiraatiota ja ideoita on saatu valtaisat määrät, tavattu ihmisiä ja luotu uusia ystävyyssuhteita. Vieläkin on aika epätodellinen olo. Workshopit olivat ihania ja antoivat niin paljon, vaikka osa tekniikoista tuttuja olikin. Innostunutta porukkaa oli ympärillä ja korviini on kuulunut vain hyvää palautetta. Opettajat olivat otettuja saamastaan huomiosta ja molemmat olivat mitä sydämellisimpiä ihmisiä. Tulevien viikkojen aikana on erinäisiä "kalmanlinjoja" tulossa, mutta välihetkillä koetan myös viimeistellä nämä työpajoissa aloittamani jutut.

We had such a wonderful weekend at the "Passionate about Scrapbooking" event. The workshops were inspiring, the teachers were lovely and heartfelt and the memory of this weekend is something I shall cherish the rest of my life. What a feeling!

16 comments:

Anonymous said...

Oli kyllä ihana askarteluviikonloppu minullakin, erittäin hyvin järjestetty tapahtuma!

Kaisa said...

Humn, kaikki hehkuttaa tätä tapahtumaa niin paljon, että jos sitä itsekin lähtisi joskus mukaan.

Minna Enqvist said...

Kiitos Riikka seurasta ja kaikesta siitä työstä mitä olet tehnyt että viikonloppu oli meille kaikille niin mahtavan hyvin onnistunut!

maiju said...

Olipa ihana viikonloppu ja pisteenä ii:n päälle oli toi viimeinen workshop.... Jälkikäteen harmitti pari muutakin, jolle olisi ollut kiva osallistua. Ensi kerralla sitten ;) Oli kiva saada sinullekin lopultakin kasvot ;)

Marsha Valk said...

<3!

Riikka Kovasin said...

Yhteistyöllä se sujuu :) Välitän kiitokset Miralle!

Riikka Kovasin said...

Voin suositella lämpimästi, oli aivan ihanaa!

Riikka Kovasin said...

Kiitokset itsellesi - olet superinspiroivaa seuraa!

Kiitokset kiitoksista :") Mukava, jos viikonloppu onnistui mielestäsi!

Leimalehdon Mari said...

Itse olin mukana Intohimona Skräppäyksessä ensimmäistä kertaa ja taatusti tulen toistekin! Järjestelyt toimivat tosi hyvin ja workshopit olivat aivan ihania (olin mukana kahdessa: For the love of masking ja Rev it up ja ne olivat ihanan erilaisia). En ole paljoa skräpännyt aiemmin, vaan ennemminkin tehnyt kortteja, mutta nyt on jo kaksi minialbumia suunnitteilla. Kun vaan äkkiä saisi valokuvat tilattua! :)

Riikka Kovasin said...

Workshopit oli tosiaan aivan ihania! Ensi kerralla tosiaan sitten enemmän - mullekin nimittäin jäi se olo, vaikka osallistuin kolmelle! :D

Oli tosiaan kiva treffata! Nyt mä arvaan tulla juttelemaan muissakin tapahtumissa :)

Riikka Kovasin said...

<3

Riikka Kovasin said...

Voi kuinka kiva kuulla, että kaikki sujui sinusta(kin) mainiosti ja hienoa, että skräppikärpänen puri ;) Ifillä on muuten tänään vielä voimassa kuvatarjous, vink, vink.

Marika said...

Kiitos viälä tätäkin kautta! <3

Oli kiva nähärä!

Riikka Kovasin said...

Kiitokset kiitoksista :") Oli tosiaan kiva nähdä!

Anski said...

Iso kiitos järjestämisestä ja kaikesta vaivannäöstäsi tapahtuman eteen! Tapahtuma oli kyllä aivan mahtava ja ylitti jopa kaikki odotukset (jotka olivat näin ekakertalaisella vieläpä aika kovat, kun oli vain aiemmin kuullut juttuja ja hehkutusta aiemmista tapahtumista)!
Kannattaa siis olla ylpeä! :)
Ja oli kiva nähdä taas!

Riikka Kovasin said...

Kiitokset kiitoksista! :) Minä olin vaan "rouva englanti" eli enkunkieliset jutut hoitelin. Todella mukava, että tapahtuma jopa ylitti odotukset!

Oli todella mukava nähdä, vaikkakin vähän pikaisesti. La olin jotenkin niin menossa koko päivän, ettei malttanut pysähtyä yhteen paikkaan pitkäksi aikaa ja su taas sitten skräppäykset painoin päälle :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...