01/05/2018

Kurssi Kangasalalle!

This post is about a workshop in Finland so only in Finnish this one. If you's like a workshop with me, please don't hesitate to throw me an email!

Heippa! Syksylle olisi nyt ensimmäinen kurssi tuloillaan! Pari muutakin kurssia on sovittu, joten kannattaa seurailla blogia! 

Sain kutsun Kangasalalle, Sipetan tiloihin vetämään kurssia. Tarkoituksena on tehdä vaalean sävyinen assembaasi kanvaspohjalle ja samalla tutustua erilaisiin taideaineisiin. Alla lisätietoa. Sipetaan pääset tutustumaan täältä, Facebookin kautta (linkki).

Viimeinen ilmottautumispäivä on 30.7.2018. Kurssi joudutaan perumaan, koska minimi ei täyttänyt :(

Lämpimästi tervetuloa!


"The white cloud he kissed in a dream " - Sipetan tilat, Kangasala lauantai 18.8.2018 klo 12-15

Minkä värinen on pilvi? Valkoinenko vain vai onko siellä mukana ruusunpunaa, taivaansineä tai jopa ukkosen violetteja vivahteita? Kurssilla tutustutaan gessoon ja gel mediumiin sekä tehdään yksilöllinen assemblaasi niitä käyttäen. Työ tehdään kanvaspohjalle.

Kurssin hinta on 37 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, täytyy ilmoittautuneita olla ainakin 6. Ilmottautuneita 4/10.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...