28/01/2018

Askartelupirtin kurssit

Hiya! This post is about workshops at Askarelupirtti event in Finland so the post is in Finnish. If you'd like to take a workshop with me, please send me an email to state your interest and let's see what we can do! Thank you! 

Heippa! Tänä vuonna olisin tulossa Askartelupirttiin kurssittelemaan lauantaina. Pirttiin on tarjolla kaksi ihan uutta kurssia, jotka on tehty vain tätä tapahtumaa varten! 

Molemmille kursseille mahtuu 10 henkeä. Jotta kurssit toteutuvat, täytyy osallistujia olla vähintään 8 kummallakin. Ilmottautua voi vaikka heti suoraan minulle – rkovasin (a) gmail.com. Korvaa (a) @-merkillä ja poista välit. Ilmoittautuminen päättyy 23.3.2018. Kurssit tulee maksaa ennakkoon.

Kurssit toteutuvat! 


”No good story ever starts with drinking tea” – albumin kansi ja kortti 42 € 

Olen totaalinen teeaddikti! Mutta tämä ihana juoma omaa myös kauniin värin ja sillä voi tehdä muutakin. Kurssilla leikitään teellä luoden assemblaasi albumin kanteen sekä kortti samoilla tekniikoilla. Teensävyjä, erilaisia taideaineita ja kerroksia. Kurssi sopii myös hyvin aloittelijoille, jotka haluavat tutustua erilaisiin taideaineisiin.

Kurssi on TÄYNNÄ!


“Behind it – three doors more” – ovikyltti ja kortti 38 € 

Tällä kurssilla pääsee leikkimään Priman Creativation -messuilla julkaistujen uutuuksien kanssa! Luomme kerroksia sekä tekstuuria niin korttiin kuin ovikylttiinkin. Vaaleita sävyjä, valkoista valkoiselle ja vesivärien pehmeyttä. Koristeena paljon kukkia, mutta hieman Finnabair-metalliakin.

Paikkoja vapaana 4. 

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...