06/12/2017

Gimme some sugar - 7 Dots Studio


Hyvää itsenäisyyspäivää - joyous Independence Day! Today is Finland's centennial birthday, so to honor this today I'll be posting only in Finnish. If you wish to learn more about the project in English, please visit 7 Dots Studio's blog here (link)

Tänään Suomi viettää 100-vuotisjuhliaan, joten sen kunniaksi teenkin blogipostauksen poikkeuksellisesti lähes vain suomeksi. Tämä sivu on alunperin tehty 7 Dots Studiolle. Inspiraationsa se sai tämänhetkisestä haasteteemasta - eläimistä ja lemmikeistä. Haasteen löydät täältä (linkki)


Leiskan kuvissa on isäni koira. Aluksi pentu ei kerjännyt pöydästä ollenkaan, mutta kiitos äitini, se oppi pahoille tavoille ja nyt surulliset silmät ilmaantuvat jokaisen ruokailijan syliin - josko jotain irtoaisi. Siis katsokaa nyt noita silmiä! Onneksi äitini on ainut, joka jotain koirulille pöydästä antaa, mutta silti pitää yrittää, jos joltakulta muultakin jotain saisi.

Toinen inspiraation lähde tälle sivulle olivat uudet 7 Dots Studion kokoelmat! Joka kerta kun uudet kokoelmat julkaistaan ajattelen, että ne ovat parhaimmat siihen astisista ja ettei ylittävää voi tulla, mutta silti joka vuosi päädyn samaan ajatukseen! Kokoelmat ovat vaan toistaan komeampia ja kauniimpia. Sivu on tehty pääosin "Northern Lights" -kokoelmalla (linkki), mutta siellä on joukossa myös hieman "Paint Chips" -kokoelmaa (linkki). Joukossa on myös muutama elementti vanhemmasta kokoelmasta. Jos haluat nähdä, miten sivu syntyi, kurkkaa alla oleva video! Se tosin on englanniksi tekstitetty, mutta eiköhän kuvatkin kerro omaa tarinaansa. 


Mikäli videosta tulee kysymyksiä - suomeksi tai englanniksi - niin vastaan mielelläni! Laita vaan sähköpostia taikka kommenttia tähän tai käytä mitä tahansa sosiaalista mediaa, jossa olen mukana. Linkit kaikkiin löytyvät tuolta sivupalkin puolelta.

Kiitos vierailusta tänään ja oikein ihanaa itsenäisyyspäivän jatkoa! Hurraa Suomi!


Materials from 7 Dots Studio: 


Um Wow Studio – Nature Walk Damask Stencil


Materials: 7 Dots Studio, Prima Marketing, Sizzix, Um Wow Studio, Ranger

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...