22/11/2017

Super news and kursseja keväälle! - Ikaalinen

Hi there! First a couple of lines in English and then more in Finnish. It's time to start reserving time from my calendar to workshops during the spring. And boy I have big news. Huge! Just look the photo underneath! Hello Art Venture (link) and hello US! It's my very first time over there. And it also seems that I'm coming to Creativation to demo and keep a couple of workshops there, too. I'm thrilled, excited and so scared! I'm stepping in for Anna as she's unable to travel. So the pressure is on!


Sitten vaihdetaan suomeen! Alkaa nimittäin olla aika varata kalenterista aikaa kursseille! Tammikuu menee rapakon takana, kuten ylläolevasta kuvasta käy ilmi, mutta maaliskuussa ollaankin sitten Ikaalisissa! Alla kurssitiedot. Kannattaa myös seurata blogia, sillä kurssia on tulossa myös ainakin Helsinkiin, Turkuun ja Perniöön!

Kurssit peruttu vähäisen osallistujamäärän takia! Olen pahoillani!

----------- IKAALINEN 31.3.2018


"White butterflies fluttered ceaselessly by" - kanvas
Nannan Paperi ja Helmi lauantai 31.3. klo 11-14

Pastellivärejä ja pehmeitä sävyjä - tämän kurssin kanvas on väreiltään rauhallinen, mutta siihen mahtuu montaa ainetta ja tekniikkaa. Käytämme kohopastaa, gel mediumia ja Sculpture Medium -kankaankovetinta. Kerroksia, koostamista ja lopuksi kokonaisuuden kattamista opaaliseen hohteeseen! 

Kurssin hinta on 34 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, täytyy ilmoittautuneita olla ainakin 6. Ilmottautuneita 4.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 15 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.


"All these memories I will treasure in my heart" - art journal kansi
Nannan Paperi ja Helmi lauantai klo 14.30-17.30

Tällä kurssilla tehdään hyvin henkilökohtainen kirjan kansi. Ajatuksena on liittää työhön joku tarinan omaava yksityiskohta. Käytämme gel mediumia kahdella tapaa ja luomme kirjan, johon voi kirjata ajatuksiaan tai tehdä taidetta.

Kurssin hinta on 38 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, täytyy ilmoittautuneita olla ainakin 6. Ilmottautuneita 3. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 11 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

1 comment:

  1. Mahtavaa,että olet tulossa myös Turkuun. Toivottavasti päivä vain sopii ☺

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...