15/06/2017

Kursseja syksyyn - Perniö, Helsinki, Turku, Ikaalinen

Heippa hei! Otetaas postaus suomeksikin, kun on kyse kursseista!

Syksyn kurssikalenteri alkaa nyt olla buukattu Suomen osalta. Alla kursseja siellä, täällä ja tuolla - lämpimästi tervetuloa! Ja jos joku paikka puuttuu kokonaan niin ei kun viestiä tulemaan niin katsotaan saadaanko jotain yhdessä aikaan! Perniössä, Helsingissä, Turussa ja Ikaalisissa siis kurssitellaan ainakin tulevana syksynä.

----------- PERNIÖ 27.8.2017


"Time consumes the core of things" - tuunattu pullo
Perniö sunnuntai 27.8. klo 11-14

Mieti olevasi arkeologi. Mitä löytäisitkään hautautuneena maahan tai meren syvyyksiin? Miten aika olisi muuntanut esineitä ja lisänyt niihin patinaa? Tällä kurssilla tehdään assemblaasi ja käsitellään se ruosteiseksi ja ajan puraisemaksi. 

Kurssin hinta on 37 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Ilmoittautuneita 6. Paikkana on Mulperista tutun Minnan koti, tarkemman osoitteen laitan ilmottautuneille.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

----------- HELSINKI 10.9.2017


"The land that is not" - assemblaasi
TaavaNaisen työhuone, sunnuntai 10.9. klo 10-13

Olemme vain tomua ja varjoja. Tämä kehystetty työ on juuri sitä - kolmiulotteisia kerroksia, tomua ja varjoja. Luomme varsin yksivärisen assemblaasin, joka on kuin ajan hampaan puraisema, kulunut ja pölyinen. Käytämme gel mediumia, gessoa ja Texture Powder -tehosteainetta.  

Kurssin hinta on 39 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Ilmottautuneita 7. 

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

----------- TURKU 24.9.2017


"I have been striding through the sky" - tuunatut hevoset
Klemmarikellari sunnuntai 24.9. klo 10-13

Päivä ja yö, vaalea ja tumma - Opal Magic maalit näyttäytyvät erilaisena valkealla ja mustalla pinnalla. Tämän kurssin inspiraationa oli yö ja päivä ja sen aikana teemmekin kaksi erilaista pientä hevosta, toisen yölle ja toisen päivälle. Sekatekniikkaa, leikkiä erilaisilla mediumeilla ja luonnollisesti Finnabair Opal Magic -maaleilla. 

Kurssin hinta on 34 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. KURSSI ON TÄYNNÄ!

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.


"The open water sings" - minialbumi
Klemmarikellari sunnuntai 24.9. klo 14-17

Vesivärit ovat mahtavia! Niillä voi muuntaa taustan kokonaan, vaikka itse värit ovatkin läpikuultavia. Värien kanssa voi tehdä muutakin kuin vain maalata. Kurssilla leikimme vesivärien kanssa ja kokoamme minialbumin yksittäisistä arkeista. Lisäämme työhön myös yksityiskohtia folion avulla ja mietimme värejä ja asettelua. 

Kurssin hinta on 37 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. KURSSI ON TÄYNNÄ!

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

----------- IKAALINEN 29.10.2017


"White butterflies fluttered ceaselessly by" - kanvas
Nannan Paperi ja Helmi sunnuntai 29.10. klo 11.30-14.30

Pastellivärejä ja pehmeitä sävyjä - tämän kurssin kanvas on väreiltään rauhallinen, mutta siihen mahtuu montaa ainetta ja tekniikkaa. Käytämme kohopastaa, gel mediumia ja Sculpture Medium -kankaankovetinta. Kerroksia, koostamista ja lopuksi kokonaisuuden kattamista opaaliseen hohteeseen! 

Kurssin hinta on 34 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, täytyy ilmoittautuneita olla ainakin 6. Ilmoittautuneita 2.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 15 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.


"All these memories I will treasure in my heart" - art journal kansi
Nannan Paperi ja Helmi sunnuntai 29.10. klo 15.30-18.30

Tällä kurssilla tehdään hyvin henkilökohtainen kirjan kansi. Ajatuksena on liittää työhön joku tarinan omaava yksityiskohta. Käytämme gel mediumia kahdella tapaa ja luomme kirjan, johon voi kirjata ajatuksiaan tai tehdä taidetta.

Kurssin hinta on 38 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, täytyy ilmoittautuneita olla ainakin 6. Ilmoittautuneita 2. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 11 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

4 comments:

mamablitger said...

Hi Riika
Oh dear .... even though your post today is solely in Finish I could understand that you describe your courses. Gosh I would LOVE to join in a coupple of your courses / workshop. The projects you are showing a bit of look AWESOME. Would there be ANY chance to see a full picture of project number one and the one with the winged horse .... PLEASE ????? I do admire your art , especially your steampunk projects. I'm following your blog and have been enjoying to see all the fabulous art you create. You are such a talented artist. Thank you for sharing so generous. It is such a great inspiration to watch all the deails in your art work.
Will you consider sharing a full picture of the above projects ... please ?
(mamablitger@hotmail.com).
Hugs from Monica
Spain

Riikka Kovasin said...

Hi Monica! Thank you for the message and your kind words <3 :)

The post is actually about my upcoming workshops in Finland - you can always see the workshop descriptions here: http://paperiliitin.blogspot.fi/p/workshops.html

I have already blogged the dusty canvas here: http://paperiliitin.blogspot.fi/2017/05/dusty-project.html and will blog the horses eventually :)

It would be great to keep workshops in Spain! Maybe some day :)

mamablitger said...

Hi dear Riikka
Thank you so MUCH for your kind help. I do appreciate that you took time to reply. I know you are busy.
Thank you for the links.
Yes it would be AWESOME if you came to Spain one day. I would LOVE to attend a class of yours. You create fantastic art. It is a blessing following skilled artists.
Sending hugs .... Monica

Riikka Kovasin said...

Thank you for the follow, the words of encouragement and hugs from Finland :) Riikka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...