07/12/2016

Kurssipäivä Espoossa 22.1.2017

Heippa! Otetaas postaus suomeksi kun on kurssiasiaa! Nyt ollaan Espooseen tulossa pitämään kurssipäivää Craftiquen tiloihin kahden kurssin voimalla! Liikkeen osoite on Tegelhagen 2, Kauklahti, Espoo. Lisätietoa Craftiquesta löydät täältä (linkki), yrityksen nettisivuilta. Tervetuloa! 


"Image caught in time" - Craftique, Espoo sunnuntai 22.1.2017 klo 10-13

Kiinnostaako sekatekniikka, muttet tiedä oikein miten aloittaa? Tuntuuko kerrosten luominen skräppisivuun hankalalta? Haluaisitko tehdä ostetusta paperista oman näköisen, muttet uskalla kokeilla? Tällä kurssilla tehdään yksilöllinen skräppisivun tausta käyttäen gessoa, mistejä ja leimoja, luoden kerroksia niillä. Näytän lempitaustatekniikkani, jolla on helppo päästä alkuun. Taustan päälle teemme kerroksia kuviopapereilla ja koristeilla luoden yksilöllisen sivun. 

Kurssin hinta on 39 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Ilmottautuneita 9. Paikkoja 15. 

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.


"Under cover of darkness" - Craftique, Espoo sunnuntai 22.1.2017 klo 14-17

Kurssilla muutamme sydänkoristeen metalliseksi ja leikimme mustan gesson ja hohtavien Mica-jauheiden kanssa. Paljon sekatekniikkaelementtejä ja lopputulos on takuulla yksilöllinen kansi albumin, jota voit sitten alkaa täyttää muistoilla.

Kurssin hinta on 45 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Ilmottautuneita 7. Paikkoja 15. 

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...