18/02/2016

Kurssimuistutus

This post is about workshops in Finland so I'm posting the second post of today in Finnish. 

Heippa! Vaihdetaan kieleksi suomi kurssipostauksen ajaksi kun Suomessa kurssitellaankin! Elikä kurssikalenteri keväälle on jo varsin täynnä, mutta vielä olisi pari paikkaa mahdollisesti siihen tulossa. Kannattaa siis seurata tilannetta! Liikun mielläni sinne, minne pyydetään, joten aina kannattaa laittaa viestiä! 

Sovitut kurssit löytyvät aina tuolta blogin sivupalkista. Seuraavaksi vuorossa on Turku, mutta koska se on jo täynnä niin enpä sitä tähän nosta uudestaan esille. Maaliskuun loppupuolella on sitten vuorossa ihan kotiseutu Helsinki ja huhtikuussa kurssitellaan Tampereella. ATC-kurssi on jo lähes täynnä eli jos siihen mielii niin kannattaa olla nopea!

Alla vielä lisätiedot kaikista kursseista ja ilmoittautumisohjeet. Olisi kiva nähdä jossakin päin Suomea!
"The heart of Turisas was forged by four winds" - TaavaNaisen työhuone, Helsinki ma 28.3.2016 klo 10-13

Tällä kurssilla ajatellaan metallia - onhan kanvas saanut nimensäkin viikinkimetallia soittavalta yhtyeeltä. Kurssilla tehdään kanvas käyttäen gel mediumia, mustaa gessoa sekä Mica-jauheita. 

Kurssin hinta on 33€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Paikkoja on 9. Ilmottautuneita 4.

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

AskartelupirttiATCt eli "artistic trading card" -kortit ovat mainio paikka erilaisille kokeiluille. Ne ovat ehkä pieniä kooltaan, mutta niihin saa liitettyä tekniikan jos toisenkin. Tällä kurssilla leikitään Finnabairin Art Mediums -tuotteilla ja tehdään kortteja, joissa on erilaisia kerroksia ja sekatekniikkaa. 

Paikkoja on rajoitetusti. Kurssi toteutuu, sillä yli 6 henkilöä on jo ilmoittautunut. Osallistujia 10, paikkoja vapaana 5. Tulen laittamaan osallistujille listaa mukaan otettavista tarvikkeista lähempänä kurssiajankohtaa.

Hinta 32 €/hlö, joka sisältää materiaalipaketin. Kurssipaikan voit ostaa tästä (linkki).Tällä kurssilla tehdään skräppisivu, jonka tausta luodaan gessolla, misteillä ja leimoilla kerroksia tehden. Näytän lempitaustatekniikkani yksilöllisen taustan tekoon. Päälle kerrostamme papereita ja muita elementtejä luoden yksilöllisen sivun.  

Paikkoja on rajoitetusti. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on ainakin 6. Osallistujia 2. Tulen laittamaan osallistujille listaa mukaan otettavista tarvikkeista lähempänä kurssiajankohtaa.

Hinta 32 €/hlö, joka sisältää materiaalipaketin. Kurssipaikan voit ostaa tästä (linkki).

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...