28/12/2015

Kursseja Suomessa ensi vuonna!

As this post is about workshops in Finland next year, I'm posting in Finnish this time. But as you may see, there's two completely new workshops for the new year!

Heippa! Vaihdetaan taas kieleksi suomi kurssipostauksen ajaksi. Ensi keväälle on jo sovittuna pari kurssiajankohtaa - toinen Halikkoon Donnoon ja toinen Klemmarikellariin Turkuun. Alla lisätietoja kummastakin. Olisi mukava nähdä, joten tervetuloa! Ja jos haluaisit minut kurssittamaan jonnekin päin Suomea, laitahan rohkeasti postia tulemaan rkovasin (a) gmail.com! 


"Secret for you to hear" - Donno, Halikko lauantai 6.2.2016 klo 9-12

Kukikas skräppisivu, mutta twistillä. Kurssilla teemme skräppisivun, jossa on kukkia jopa röykkiöksi asti. Teemme kukkia washitepistä ja leikimme mustalla gessolla ja Mica jauheilla tehden sekatekniikkaa sisältävän sivun. 

Kurssin hinta on 30€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Paikkoja 8. Ilmoittautuneita 3.

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu. Peruttu vähäisen osallistujamäärän takia.

"The heart of Turisas was forged by four winds" - Donno, Halikko lauantai 6.2.2016 klo 13-16

Tällä kurssilla ajatellaan metallia - onhan kanvas saanut nimensäkin viikinkimetallia soittavalta yhtyeeltä. Kurssilla tehdään kanvas käyttäen gel mediumia, mustaa gessoa sekä Mica-jauheita. 

Kurssin hinta on 36€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Paikkoja 8. Ilmoittautuneita 5.

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu. Peruttu vähäisen osallistujamäärän takia.


"Under cover of darkness" - Klemmarikellari, Turku lauantai 12.3.2016 klo 11-14.30 

Kurssilla muutamme sydänkoristeen metalliseksi ja leikimme mustan gesson ja hohtavien Mica-jauheiden kanssa. Paljon sekatekniikkaelementtejä ja lopputulos on takuulla yksilöllinen albumin kansi. 

Kurssin hinta on 38€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Paikkoja 10. KURSSI ON TÄYNNÄ!

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

1 comment:

  1. Oi, ihania kursseja. Harmillisesti mikään ajankohdista ei sovi, joten toivon että jompikumpi kahdesta jälkimmäisestä järjestetään uudelleen, esim Amalian tiloissa :)

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...