18/09/2015

A new workshop - uusi kurssi Klemmarikellariin

Hello there! As you might see from the title already this post is in Finnish and is about a new workshop in Finland. If you'd like a workshop with me, don't hesitate to mail! The address is in the side bar. I'd love to hear from you!

Elikä vaihdetaas suomeen tätä postausta varten! Uutta kurssia olisi tiedossa Klemmarikellariin vielä tämän vuoden puolella. Ilmoittautua voi vaikka heti! Alla lisätietoja ja ilmottautumisohjeet. 

Lisäksi muistutuksena että 24.10. pidettävälle Kaisankodin kurssille mahtuisi vielä. Aiheena on skräppisivu. Lisätietoja löytyy tästä postauksesta (linkki)


"All these memories I will treasure in my heart" - Klemmarikellari, Turku, sunnuntai 6.12. klo 11-14.30

Tällä kurssilla tehdään hyvin henkilökohtainen kirjan kansi. Ajatuksena on liittää työhön joku tarinan omaava yksityiskohta. Käytämme gel mediumia kahdella tapaa ja luomme kirjan, johon voi kirjata ajatuksiaan tai tehdä taidetta. 

Kurssin hinta on 36€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. KURSSI ON TÄYNNÄ!

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

1 comment:

  1. Ihana kurssi varmasti. Harmillistä, että asun niin kaukana.
    Klemmarikellari on kiva ostopaikka. Taitaa suurin osa mömmöistäni olla sieltä hankittu

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...