27/02/2014

Leimailutaivas


Another post in Finnish - this time about an event in Finland where I'm demoing. Back to usual two language posting tomorrow, promise!

Nyt kun tapahtumien makuun päästiin, niin tässä heti infoa seuraavasta. 

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta ovat tulossa 15.3. Paikkana on tuttuun tapaan Masala ja järjestäjänä TaavaNainen. Tapahtumassa paikalla on valtava määrä askartelukauppoja, joista voi ostaa tuotteita niin paperiaskarteluun kuin koruiluunkin. Liikkeiden myyntipisteillä on myös erilaisia demoja, joissa pääsee tutustumaan tuotteisiin ja tekemiseen. Tapahtuma on myös tärkeä tapaamispaikka. Jos tapahtuma ei ole entuudestaan tuttu, täältä saa siitä lisäinfoa (linkki).

Paikalla on myös Paperilla-lehti omalla pisteellään ja komealla kaartilla demoja ja tekijöitä. Löytyypä sieltä myös kaksi kurssiakin! Lisätietoa löytyy Paperillan blogista tästä linkistä.

Minä olen paikalla lauantaina näillä näkymin koko päivän. Skräppäilen Paperillan pisteellä ainakin klo 14-15, mutta mikäli tilaa löytyy saattaa minut löytää työn touhusta koko päivän. Tervetuloa kyselemään skräppäyksestä, sekatekniikasta taikka ihan mistä vaan paperiaskarteluun liittyvästä! Saa myös tulla ihan vaan moikkaamaan ja juttelemaan! 


No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...