26/02/2014

Askartelupirtti


This post is about my workshops in Tampere, Finland.

Heippa hei! Oletteko jo huomanneet, että huhtikuussa Tampereella tapahtuu? 25.-27. huhtikuuta järjestetään Askartelupirtti-tapahtuma Tampereen seudulla, Murikka-opistossa. Tapahtumassa voi tulla paikanpäälle askartelemaan varaamalla askartelupaikan, osallistua kurssille tai tulla vain ostoksille. Lisätietoja löytyy tapahtuman omasta blogista (linkki)

Olen Pirtissä paikalla lauantaina 26.4. Pidän silloin myös kaksi kurssia - toinen keskittyy washiteippiin ja sen mahdollisuuksiin ja toinen puolestaan sekatekniikan käyttöön taustojen tekemisessä. Lisätietoa kursseista löytyy tuosta alta. Huomaathan, että paikkoja on rajoitetusti! Muuhun kurssitarjontaan pääset tutustumaan tästä linkistä - löytyy niin alkeita, art journalingia kuin kanvaksiakin!

Tervetuloa! Olisi mukava nähdä!


Aika: 26.4. klo 12-15

Sekatekniikka tarkoittaa tapaa, jossa yhteen työhön käytetään montaa työvälinettä ja tekniikkaa. Tällä kurssilla kokeillaan erilaisia välineitä ja tehdään viisi erilaista kerrostettua taustaa, joita voi käyttää niin skräppäyksessä, kortteilussa kuin art journalingissakin.

Kurssilla tullaan käyttämään gessoa, mistejä ja musteita, joten sormien värjäytymiseen kannattaa varautua! Kokeilut tehdään 12" skräppipaperia pienemmässä koossa ja kootaan pieneen kirjaan.

Kurssin hintaan sisältyy materiaalipaketti. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 5. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille. Aika: 26.4. klo 17-20 

Washiteippi on mahtavaa läpikuultavaa teippiä, jota on ilo käyttää niin skräppäyksessä, kortteilussa kuin askartelussakin. Teipillä pystyy luomaan niin taustoja kuin koristeitakin. Kurssilla tehdään washilla yhteen liitetty pikkukirjanen, jossa käytetään washiteippiä monella tapaa.

Kurssin hintaan sisältyy materiaalipaketti. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 5. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille.

2 comments:

  1. Oh you are doing lots of classes now! That must be enjoyable for you!!

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...