20/01/2014

Sunglasses - 7 Dots Studio


Hello! It's Monday and start of a new week! There's a lot of things happening right now so I'm a bit behind sharing the layouts with you. There's a few of them blogged in the manufacturer blogs already, like this one I made for 7 Dots Studio

My younger daughter is a little clown. While shopping for summer clothes she made her way to the sunglasses and tried almost every single one on making funny faces. 

I love to use the product packaging and “scraps” in my layouts, too. Here I added the die cut sheet to the paper layers.

Wishing you a lovely week!


Heippa! Se on maanantai ja uuden viikon alku! On niin paljon tapahtumaa tällä hetkellä, että olen hieman jäljessä näiden sivujen jakamisessa. Niitä kun useampia ollut esillä jo valmistajien blogeissa, mutta ei vielä täällä omassani. Tässä on sivu, jonka tein  7 Dots Studiolle

Nuorempi tyttäristäni on varsinainen pieni klovni. Kesällä kauppareissulla tyttö taapersi tyytyväisenä aurinkolasien viereen ja kokeili eri malleja samalla ilmehtien. Pakkohan siitä oli kuvat ottaa! 

Välillä leiskoissa on hauska käyttää myös "roskia" eli tuotteiden pakkauksia ja niiden jämäpaloja. Tähän sivuun liitin leikekuvioiden paperin. 

Hauskaa viikkoa! Materials: 7 Dots Studio, Talens, Tattered Angels, Prima Marketing, American Crafts, Pan Pastels, Ranger, 3rd Eye, MT Masking Tape, Sakura2 comments:

  1. Beautiful layout! Love the rainbow of colors that you used and the photos are darling!

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...