06/12/2013

Dec 6 2013 - Paperilla


Hello! Do you have a feeling something is missing from this layout? Yes, you are seeing correctly, there's no pictures nor journaling! Let me explain why.

Today is Finland's Independence day. Every year our president has a ball this day and it's shown in the television live. Ever since I was a little child I've been watching the broadcast. Watching people arrive, watching what they are wearing and how they greet the president. Every single year since I was about four or five. And I have no record of it! 

So this year I took action when I realized it was my time to post to Paperilla blog this day. Our theme in December is "the traditions of Christmas" and as though this isn't actually a Christmas tradition is a tradition we have during the Holiday season and I just needed to document it. So today I'm going to take a few photos of the telly showing the ball and then add the pictures and journaling here. 


If you want to see how the layout came together (this far), there's too step pictures below. The first one is taken after I finished the background work with ink, pencil and mist and the other picture has the paper layers but not the embellishments.

Thank you for looking and wishing you a lovely day!Hyvää itsenäisyyspäivää! Jos saavuit Paperilla-blogin kautta, tervetuloa! 

Katsoessa tämän postauksen kuvia tulee ehkä olo että jotain puuttuu. Kyllä, sivussa ei ole tarinointia eikä kuvia. Vielä. Saanen kertoa tarinan tämän sivun ja ajatuksen takana. 

Paperillan joulukuun postausten aiheena on tiimin jouluperinteet. Huomasin, että oma postauspäiväni sattui sopivasti itsenäisyyspäivälle ja päätin tallentaa siihen liittyvän perinteen. Kyseessä ei siis ole varsinainen jouluperinne, mutta joulunaikaan liittyvä kuitenkin. Meillä nimittäin kuten niin monella muullakin on perinteenä katsoa telkkarista itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Jo lapsuudestani muistan, miten seurasin ihmisen saapumista, tarkkailin pukua ja sitä, mitä ihmiset oikein sille sedälle (silloin setä) sanovat. Tämä on toistunut jokaikinen vuosi noin siitä asti kun olin neljä tai viisi. Varmaan siis jo aiemmin, mutta muistikuvani ovat tuolta. Takana on siis ainakin 25 katsottua juhlaa, mutta ei mitään tallennetta moisesta! 

Joten tänä vuonna tartuin siis härkää sarvista ja tein tämän sivun valmiiksi iltaa varten. Aion napata muutamia kuvia telkkarista tänään ja liittää ne tekstin kera tähän sivuun. Saatan ottaa kuvia katsojista tai puvuista tai ihan vaan yleisotoksia, vielä en tiedä mutta tarkoituksena on tallentaa tämä jokavuotinen perinne vihdoin. 


Yllä on myös pari vaihekuvaa siitä, miten sivu on (tähän asti) syntynyt. Ensimmäisenä on sivu siinä vaiheessa, kun tausta on tehty musteillä, lyijykynällä ja misteillä ja seuraavassa kuvassa puolestaan ovat valmiit paperikerrokset ilman koristeita. Sivun materiaalit ovat pääosin joko lehden omista kiteistä taikka sitten lehdelle lahjoitettuja tuotteita.

Kiitos kun kävit ja iloista päivän jatkoa! 


Materials: (mostly from Paperilla kits or donations to the mag) Sodalicious, ColorConspiracy, 7 Dots Studio, Wycinanka, Image and Do, Ranger, Tattered Angels, KaiserCraftNo comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...