17/09/2013

Girly girl - Prima BAP September


Here's my page to the ongoing Prima BAP challenge. I was actually thinking of scrapping about my girl's love for Legos, but somehow the pink and neutral papers I had chosen changed my subject to "girly girl". 

My older one is definitely a girly girl. She hates when it's rainy outside - not so much the rain itself but the fact that she has to wear rain pants. If she would have her way, she would wear a skirt or a dress every day, through sunshine, rain and even hails. When she was younger, she liked yellow, but now pink and glittery things have been the rage for years.

I picked the color scheme from the photos and used pink and turquoise together with some neutrals. I used some leftover alphas for the background and covered them with gesso, mists, stamping and mesh tape. The embellishments include some fuzzy cut shapes from Prima's papers together with some newly acquired things like the flair button and the sugar dots. 

Thank you for looking!


Tämä sivu on tehty Priman tämän kuun BAP -haasteeseen. Ajattelin ensin tehdä sivun siitä, miten esikoinen on ihastunut Legoihin, mutta jotenkin pinkit ja neutraalit paperit ohjasivatkin aiheeksi tyttömäisyyden. 

Esikoiseni on ehdottomasti tyttömäinen. Hänestä on kamalaa, jos ulkona sataa. Häntä ei haittaa niinkään se sade itsessään vaan se, että silloin joutuu laittamaan kurahousut. Jos hän saisi päättää, hän kulkisi aina mekossa tai hameessa niin paisteessa, sateessa kuin raekuurossakin. Kun tyttö oli nuorempi, hänen lempivärinsä oli keltainen, mutta vaaleanpunainen ja pinkki ohittivat sen jo vuosia sitten. 

Valikoin sivun värit käyttämästäni kuvasta. Turkoosi tuli lakanasta, pinkki mekosta ja neutraalit sitten rauhoittamaan näitä kahta. Käytin sivun taustaan vanhoja tarrakirjaimia, joista ei enää otsikkoa syntynyt ja peitin ne gessolla, mistillä, leimailulla ja verkkoteipillä. Koristeina sivussa on mm. käsinleikattuja kuvioita Priman papereista sekä uusimpia hankintojani - mm. tuo flair-nappi ja epoksiset ympyrätarrat. 

Kiitos käynnistä! 


Materials: Prima Marketing, Tattered Angels, Talens, Sakura, Ranger14 comments:

 1. This is awesome amazing!! That background is magnifique!!!

  ReplyDelete
 2. Kivan erilainen sivu! Rohkeasti yhdistetty voimakkaita värejä ja hyvältä näyttää.

  ReplyDelete
 3. LOVE when you go girly girl too! rather unusual page for you but still not, it's got all the amazing Riikka touches to it! Haven't started on by BAP yet, waiting for some extra me time after other scrappy deadlines are done with. Who doesn't secretly love pink and glitter?! xoxox

  ReplyDelete
 4. I love such girly layouts. I love these colours! Wonderful page!!

  ReplyDelete
 5. ihana sivu =) hauska kun on samastakuvata värillinen ja mustavalkoinen kuva. ja ihana tekstuuria taustalla!

  ReplyDelete
 6. ihana sivu =) hauska kun on samastakuvata värillinen ja mustavalkoinen kuva. ja ihana tekstuuria taustalla!

  ReplyDelete
 7. Love ghe structure you've added with the letters on the background!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...