20/07/2013

Easter Musts - CSI #81


Delightful Saturday! New CSI Case File has again been opened and here's my page to Case #81. My page is about Easter must haves. You see that wonderful frame on top of the photo? Do you remember my Easter blog hop? That's a frame from a freebie in that hop by the talented Em Stafrace!

The journaling is written with little arrows around the photo. This idea came from a previous Case File and I loved the look of it, so I used it again. 

Evidence: twiggy braches (the nest), silver metal (paperclip), bird, twine, woodgrain (patterned paper), jar accent, circles (polka dots and embellishments)

Testimony: List 6 awesome things


Iloista lauantaita! Uusi CSI haaste on avattu ja tässä on oma sivuni tuohon haasteeseen #81. Sivuni kertoo pääsiäisestä, mitä pääsiäisperinteisiimme kuuluu. Entäpä huomaatteko tuon mainion kehyksen kuvan päällä? Muistatteko vielä pääsiäisblogihyppelyni? Kehys on Em Stafracen suunnittelemasta freebiestä!

Sivun tarinointi on kirjoitettu pienillä nuolilla kuvan ympärille. Idea on aiemmasta CSI haasteesta, mutta minusta se oli visuaalisesti niin kiinnostava, että käytin samaa jälleen. 

Evidence: oksat (pesässä), hopeinen metalli (paperiliitin), lintu, nyöri, puunsyykuvio (kuviopaperissa), purkki yksityiskohta, ympyrät (pilkkupaperi ja koristeet) 

Testimony: Kirjoita 6 mahtavaa asiaa


Materials: Wycinanka, Prima Marketing, Basic Grey, ColorConspiracy, Talens, Tattered Angels, Scrapperin, Polkkaponi, Cosmo Cricket, MT Masking Tape, Chic Tags, American Crafts, Ranger, Garn und Mehr

8 comments:

 1. Such a pretty easter layout. I love these colours, your design & the textured background :)

  ReplyDelete
 2. Tää on niin ihana!

  Ja nyt huomaan, että täällä blogissa on ihan uusi tyyli, kun pitkästä aikaa surffailen koneella puhelimen/tabletin olus lukuohjelman sijasta.. Kuinkakohan kauan lienee jo ollut? Mutta superhienolta näyttää!

  Välillä tekee hyvää nähdä kuvat vähän isompina, varsinkin nämä sun upeudet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos maikko!

   Uudistin blogin tuossa tovi sitten, joo :) Omastakin mielestä tuli ihan kiva :)

   Delete
 3. kaunis!! ja lusikkaleipiä, nam...niitä ei olekaan tullut pitkään aikaan tehtyä.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä ne ovat aina pääsiäisenä, mutta ei oikeastaan muulloin :D

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...