09/06/2013

Mistä ostan?

I get some questions where I tend to purchase my supplies, so I decided to make a post about it. Some of the suppliers work internationally, but some only work inside Finland. I'm aiming this post to my Finnish readers and therefore the majority of the post is written in Finnish, but where an international supplier is concerned, I've included English as well. If you want to ask more, please leave a comment or send me a mail!

Välillä minulla kysytään, mistä hankin sivuissa käyttämäni tuotteet, joten päätin tehdä postauksen joistakin ostopaikoista. Kyseessä on siis vaan omat mieltymykseni ja löytämäni toimittajat, usealla tuotteella on varmasti myös muita ostokanavia.


Aloitetaan perustarvikkeista eli papereista. Tykkään tällä hetkellä käyttää eurooppalaisia paperimerkkejä ja varastoistani löytyy amerikkalaisjäteiltä oikeastaan vain muutamia papereita. Priman papereita pyrin pitämään varastossa muutamia, jotta saan tehtyä sivuja heidän haasteisiinsa, mutta muuten paperivalikoimani on varsin eurooppalainen.

7 Dots Studion paperit hommaan pääasiassa Mixed Media Place-kaupasta, josta saa myös Finnabairin suunnittelemat Priman tarvikkeet. Scrapperin-merkki ei julkaise enää uusia papereita, mutta kahta aiempaa kokoelmaa saa vielä Anun Putiikeista, sieltä olen itse nämä paperit hommannut. ColorConspiracyn arkit puolestaan hankin suoraan valmistajan nettikaupasta. Sodaliciouksen papereiden kanssa toimin samoin, ostan ne suoraan valmistajan nettikaupasta.

Currently I like to work with European paper suppliers with one exception, Prima Marketing. 7 Dots Studio papers I buy from the Mixed Media Place, ColorConspiracy from their own net store as well as Sodalicious from their own.


Erilaiset maaliaineet ja gesso kuuluvat töihini aika olennaisesti. Gesson, gel mediumin ja osittain akryylimaalit hommaan Temperasta. Kaupassa on myös mahtava käydä kurkkimassa kaikkea ihanaa. Samasta paikasta olen hankkinut myös suurimman osan Ecoline-vesiväreistäni ja mustan musteen. Gessoista tykkään käyttää Talensin gessoa, joka on koostumukseltaan ja kuivumisnopeudeltaan mieleeni.


Nämä putelit puolestaan ovat kotiutuneet eri reittejä. Suuri osa niistä on kurssikäyttöön saatu lahjoituksena suoraan Tattered Angelsilta (kiitos!), mutta joukossa on myös Suomesta ja Euroopasta hankittuja. Suomalaiset yksilöt olen hommannut Paperinauhasta sekä Klemmarikellarista, eurooppalaiset puolestaan Mixed Media Placelta. Kokoelmiini kuuluu niin kimaltelevia Glimmer Mist -suihkeita, peittävämpiä Chalkboard-suihkeita kuin pelkkää väriä sisältäviä Plain Jane -suihkeita. Kaikki ovat Tattered Angelsin tuotteita. Vaikka Rangerin misteissä ihania värejä onkin, ne eivät omassa käytössäni toimineet.

I've purchased my mists from various sources but the one offering (almost) international service is Mixed Media Place. Some of my mists are donation from the Tattered Angels itself (thank you!). Although Ranger mists have great colors, they don't work in my style of creating, so all of my mists are by Tattered Angels nowadays.


Uusimmat väriainehankintani ovat PanPastellit sekä Gelatos-liidut. Molempia omistan vain muutaman yksilön ja ne ovat edelleen kokeiluvaiheessa. Molempien rakenteeseen olen kyllä innostunut, mutta saa nähdä, tarttuvatko enempään käyttöön. PanPastellit olen ostanut Posliiniporras-nimisen kaupan kautta, josta hommaan myös kalligrafiatarvikkeeni. Gelatos-liidut puolestaan kotiutuivat Paperinauhasta.


Tykkään käyttää sivuissani erilaisia leimasimia. Erilaisia tausta- ja päivämääräleimaisimia tulee käytettyä eniten, mutta välillä muitakin. Suosikkini ovat tällähetkellä 3rd Eyelta, Sodalicioukselta, Primalta ja päivämääräleimasimet American Craftsilta. Päivämääräleimasimet on hommattu Suomesta - niitä myy ainakin Belles ja Amalia3rd Eyet puolestaan omasta nettikaupastaan samoin kuin Sodalicioukset. Priman leimat ovat erinäisestä jo mainituista liikkeistä.

I love using stamps in my layouts. My current favourites are from 3rd Eye (link), Sodalicious (link), Prima and date stamps by American Crafts. 


Chipboard-kuviot ovat löytäneet myös tiensä leiskoihini ja askarteluihini. Niitä on tullut hommattua muutamia, kuten kuvasta näkyy. Kuvassa näkyvät kuviot ovat peräisin Wycinankalta, Scrapfellow-kaupasta sekä Badgesfolie-putiikista.

Toinen ihastukseni ovat puiset chipboard-kuviot, joita näkyy alakuvassa. Osa niistä on samoista ostopaikoista, mutta joukossa on myös Sodaliciouksen kuvioita ja ihan kirpputorilta löydettyjä.

I have recently found the chipboard shapes as well as wooden chipboards. These I have purchased from Wycinanka, Scrapfellow, Badgesfolie and Sodalicious as well as found from flea market.Yksi ihan lempparikoristeistani ovat nämä napit! Niitä tulee lisättyä lähes joka projektiin. Kokoelmissani on niin kangasnappeja kuin normaalejakin nappeja. Pääasiassa nappini tulevat kolmesta liikkeestä: suomalaisesta Polkkaponista, brittiläisestä Stash Panache-liikkeestä ja ranskalaisesta Badgesfolie-kaupasta. Joukossa on myös muutama Peikonpojan, Emmon ja ColorConspiracyn nappeja sekä muutama itse, Epiphany Craftsin tarran avulla, tehty.

One of my favourite embellishments are the flair buttons. I tend to use them in almost every project. My flair buttons are bought from Polkapony, Stash PanacheBadgesfolie and ColorConspiracy. I've also made the flairs myself with epoxy stickers from Epiphany Crafts.


Tämä postaus ei olisi täydellinen ilman näitä ihanuuksia! Aiemmin ostelin washiteippejä vähän sieltä sun täältä, mistä niitä löysin, mutta olen ollut tyytyväinen oikeastaan vain yhden laatuun. MT Masking Tape pysyy sivuissani kaikkein parhaiten. Nämä teipit hommaan Teippitarhasta.

Toivottavasti tämä postaus oli hyödyllinen! Iloista sunnuntaita!

This post wouldn't be complete without these beauties. I used to buy washi tapes from here and there, but found out that there's a great difference between them and in their quality. Nowadays I tend to use washi tape by Kamoi Kakoshi and purchase them from Teippitarha.

I hope this post was useful to you! Have an inspiring Sunday!

6 comments:

 1. Ihana postaus, mutta tämä tullee kalliiksi... tuossa on nyt kasa linkkejä... auts!

  ReplyDelete
 2. Kiitos vinkeistä :)kiva kun jaksat tälläisiä postauksia tehdä.
  Ihanaa viikkoa !

  ReplyDelete
 3. Tää oli tosi hyvä poustaus. Löytyi useampi itelle uusi paikka ja vaikka mitä ihanuuksia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset - hienoa, jos oli avuksi!

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...