14/05/2013

Sodalicious minialbum - Journey


I begun this minialbum in a workshop at "Passionate about Scrapbooking" event, in a workshop held by Jazmurka and Nulka, the Sodalicious girls. The kit for the workshop was awesome - you could do at least three minis with it and like that wasn't enough, the kit held a special stamp. The girls had made a weekday stamp in Finnish for the workshop. How cool is that?! When they talked about it I got so emotional I got goosebumps all over!

The topic of the mini should be latest journey as in some kind of vacation with ephamera, but I used it to docment one of my workshops. I also included some thoughts about keeping workshops and documented my trusty trolley. I loved this Sodalicious workshop and loved playing with gesso, stamps and inks. 


Tämä minialbumi on aloitettu Intohimona Skräppäyksessä, Jazmurkan ja Nulkan workshopissa. He ovat voima Sodalicious-merkin takana. Kurssikitti tässä workshopissa oli mahtava - sillä olisi syntynyt ainakin kolme miniä. Ja ihan kun se ei olisi jo ollut tarpeeksi - kitissä oli myös erikoisleima, joka oli teetetty vain tuota tapahtumaa varten. Viikonpäivät suomenkielellä. Vautsi. Kun opettajat puhuivat siitä kurssilla, iho nousi kananlihalle, niin mahtavaa se oli. 

Minialbumin aiheena piti olla viimeisin matka, mutta lomamatkan sijaan dokumentoin yhden workshoppireissuni. Kirjoittelin joitakin ajatuksia ylipäätään kurssien pidosta ja tuli samalla tallennettua myös työ uskollinen vihreä trollini, joka on aina kurssikassina. Tämä kurssi oli hurjan mukava! Gessolla, musteilla ja leimoilla oli mukava leikkiä!
15 comments:

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...