07/08/2012

Kurssimainoksia / Workshop addsGessosta on moneksi skräppäyksessä ja muussa paperiaskartelussa. Sitä voi käyttää vain pienenä yksityiskohtana taikka sitten maalata runsaalla kädellä koko paperille. Tämän lauantain idea on kokeilla tuota pohjustinta ja saada ideoida sen käytöstä. Kolmessa tunnissa teemme yhden skräppisivun, johon käytämme gessoa monella eri tavalla. 

 Sisältö on sama kuin aiemmalla gessokurssilla, mikäli siis et silloin päässyt paikalle, tervetuloa! 

Kurssin hinta on 24€, johon sisältyy tarvikepakkaus sivua varten. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla. Kurssi sopii niin pidempään skräpänneille kuin vasta-alkajillekin, jotka haluavat kokeilla jotain hieman erilaista. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen info.paperiliitin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 8 henkeä. Paikkoja vapaana 5.
Tuntuuko kerrosten luominen skräppisivuun hankalalta? Haluaisitko tehdä ostetusta paperista oman näköisen, muttet uskalla kokeilla? Tällä kurssilla rakennetaan skräppisivuun monella tavalla kerroksia, joista kaikki eivät lisää sivuun kolmiulotteisuutta. Paperia, leimaamista, maskausta. Tuloksena on yksilöllinen ja kerroksellinen sivu.

Kurssi sivuaa Gessokurssia.

Kurssin hinta on 24€, johon sisältyy tarvikepakkaus sivua varten. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla. Kurssi sopii niin pidempään skräpänneille kuin vasta-alkajillekin - kaikille jotka haluavat tehdä sivuunsa kerroksellisuutta. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen info.paperiliitin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 8 henkeä. Paikkoja vapaana 3.


My workshops in Espoo, Finland.

4 comments:

 1. Hmm pitää varmaan kattoa jos vaikka tulisin tonne gessoilukurssille vähän inspiraatiota hakemaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tervetuloa! Olen koettanut tuolle kurssille liittää mahdollisimman monta ideaa gesson käyttöön :)

   Delete
 2. Tämä oli tosi kiva kurssi, suosittelen!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...