17/06/2012

Mixed media kortti / Mixed media card


Esikoisen kummisetä täytti pyöreitä vuosia ja piti mainiot juhlat, jonne ei saanut viedä lahjoja laisinkaan. Myös kukat oli rastittu yli, mutta kortteja ei ollut mainittu - niinpä me tyttöjen kanssa hiukan venytimme käsitettä ja teimme tuollaiselle taulupohjalle komean kokoisen kortin. Teoksen koko on 30x40 cm.

Pohja on maalattu akryylimaaleilla. Sitten pohjalle on kiinnitetty muutama kirjasta leikattu pyörylä, jotka on maalattu vesiväreillä. Vesivärit kun eivät tarttuneet akryylin päälle, mutta kukkiin kovin helpolla. Lopuksi väritettiin vielä vahaliiduilla. Minä piirsin kukille varret ja värittelin lehdet, muun hoitivat tytöt.


Our older daughter's godfather turned 50 and the invitation said "no presents, no flowers". There wasn't any mention of cards, though, so we did this "card" with the kids. It's done to a canvas base, sized 30x40 cm. 

The base has been painted with acrylics. The flowers are cut from an old book and then glued to the background. Girls coloured the flowers then with water colours. I then drew some stems and leaves and then they coloured the piece with oil pastels. I added some colour to the leaves but otherwise this piece is made by them.

2 comments:

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...