19/04/2012

Nimiäiskortti / Naming card


Pian on IS ja minäpä ajastelen viikonlopulle vanhoja kortteja, että täällä blogissakin jotain tapahtuu. Jos olette tulossa messuilemaan, niin vetäiskää rohkeasti hihasta! Mukaan on tulossa kansiollinen tehtyjä leiskoja ja gessoa, joten saa tulla tutkailemaan valmiita sivuja ja sivun tekoprosessia, jos kiinnostaa :)

Mutta sitten aiheeseen - tämän kortin tein kummitytölle nimiäisiin. Aika simppelillä meiningillä mennään. Leimasin vesiväritekniikalla (kai se niin sanotaan) Timpan kurssin innoittamana taustan. Tosin kaikki minimisterit oli mustemisteinä, joten piti ihan kädellä ruiskia vedet niin ei ihan tullut tarpeeksi hienojakoista sumua, heh. Mutta ihan kiva noinkin. Päälle embossasin sydämen kahdella kohojauheella ja viimeistelin kortin paperisuikaleilla, pätkällä nauhaa, rypytetyllä teipillä ja chipboard kiekuralla. Koristeena pari puolihelmeä. Leimakuva on Magnoliaa ja se on väritetty Copiceilla.

It's only a day until IS event here in Finland! I'm going to time some posts to appear here in the blog, they're going to be old cards.

This one is done for our goddaughter to her naming party. The background is stamped using water and inks - a techinique from a course by Tim Holtz. The heart is embossed using two different powders. There's also a few strips of paper, a piece of ribbon, some ruffled tape, a chipboard swirl and half beads. The stamp is by Magnolia and the image is coloured using Copic feltpens.

6 comments:

 1. Toi sydän on niin upea tuolla taustalla! Koko kortti on aivan ihana! :)

  ReplyDelete
 2. voi miten ihastuttava kortti!! UPEA kokonaisuus!! =)

  ReplyDelete
 3. Ihana kortti! Mistä sä olet hankkinut ton ihanan leimasimen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Magnolian hepanko? Se taitaa olla Taitopuoti Paperinauhasta :)

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...