06/03/2012

Hiihtäjiä / Skiing boys


Sukset ovat meidän pienokaisille ihan uusi juttu ja hiihtäjiä on mukava seurailla. Askartelimme yhdessä muutamia hiihtäjiä ihan olohuoneeseenkin katseltaviksi.

Tarvikkeet:
-kartonkia
- kynä tai tulostusarkki
- värikynät
- liimaa, sakset
- kaksi jäätelötikkua per hiihtäjä
- kaksi mehupilliä per hiihtäjä

Tulosta oheinen tulostusarkki paperille ja liimaa se pahviin tai piirrä hiihtäjähahmot suoraan kartonkiin. Voit myös halutessasi tulostaa arkin suoraan kartongille, muista silloin muuttaa oikeat tulostusasetukset. 

Värittäkää hahmot lempiväreillä, lisätkää halutessanne kuvioita, kaulaliina taikka muita yksityiskohtia – antakaa mielikuvituksen lentää! Leikatkaa hahmot irti ääriviivoja pitkin. Taivuta jalat viivojen kohdalta eteenpäin ja kädet viivojen kohdalta sisäänpäin. Laita liimaa jalkojen pohjiin ja kiinnitä jäätelötikkusukset paikoilleen. Pujota mehupillit käsien taitteiden viereen, liimaa kädet kiinni ja leikkaa mehupillit sopivaan mittaan. Anna liiman kuivua hetken ennen kuin hiihtäjä pääsee tositoimiin!

Värittämisen sijaan hiihtäjälle voi liimata vaatteet myös kangastilkuista!

Jos alla oleva kuva ei aukea isoksi A4-kokoiseksi arkiksi, niin Peikkolasta ainakin löytyy sitten.We crafted some skiers with children. You can print the boy, too, if you like! We used ice cream sticks as the skis and added straws to the hands.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...