09/02/2023

Tempus Fugit - a new workshop


ENG Hello again! This is the third and final workshop post connected to classes in April. During this week I've been blogging some sample projects for new workshops. I'm keeping these in Finland in April so the posts will be mainly in Finnish. 

This final project is a canvas and the class is divided on two days because of the drying time. We start on Saturday and continue on Sunday. During the class we'll make an assemblage with moulded elements and ephemera and turn it rusty making our own rust paste.

Thank you for stopping by today! Wishing you a great day! It would be great to see you in class, too!


FI Moikka taasen! Tässäpä uusi kurssi numero kolme! Tällä viikolla olen bloggannut uusia kursseja. Mainoksissa olevat päivämäärät ja ajat koskevat Nannan Paperi- ja Helmi -putiikissa pidettäviä kursseja huhtikussa. Ilmoittautuminen kursseille alkaa tulevana sunnuntaina, 12. helmikuuta klo 10. Ilmoittautua voi sähköpostilla osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan kursseille mahtuu kymmenen osallistujaa ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdollisuus muutamaan lisäpaikkaan on olemassa, mikäli kurssit ovat todella suosittuja. Ilmoittautuminen on sitova ja lähellä kurssiajankohtaa perutusta paikasta, mikäli siihen ei saa sijaista, peritään maksu. Jotta kurssit toteutuvat tulee jokaisella kolmella kurssilla olla kuusi osallistujaa - tai yhteensä 18 osallistujaa jaettuna eri kursseille.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä esittelyssä on "Tempus Fugit". Kanvas on saanut innoituksensa ajan liidosta ja taustaan tehdäänkin itse ruostepasta. Kurssin aikana tutuiksi tulevat gesso ja gel medium. Kurssi on jaettu kahdelle päivälle kuivumisajan takia. Kyseessä ei siis ole kaksi samaa kurssia lauantaina ja sunnuntaina vaan kurssi alkaa lauantaina ja jatkuu sunnuntaina.  

Kurssin hinta on 40 € sisältäen materiaalit, tiivistetyt kirjalliset ohjeet ja ohjauksen. Osa materiaaleista on kurssikitissä, osa jaettavana kurssin aikana.  Osa kurssikitin rattaista saattaa poiketa tässä kuvatuista.

Ihanaa torstaita! Toivottavasti huhtikuussa nähdään!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...