10/06/2018

Teekurssia Varalusikassa syksyllä!

This post is about a workshop in Finland so this post is only in Finnish. If you's like a workshop with me, please don't hesitate to throw me an email!

Sunnuntai-iltaa! Kesälomat puskee päälle, mutta osittain ajatukset on jo syksyssä. Yksi syksyn kurssi on jo julkaistu (linkki), mutta tässä tulee seuraava! Sain uuden kutsun Porin seutuville Varalusikan tiloihin kurssittelemaan syyskuussa. Tarkoituksena olisi leikkiä teellä. Alla lisätietoa. 

Oletteko jo kuulleet Varalusikasta? Ihana nettikauppa kauniille asioille, tavaroille, joilla on tarina ja vintage-henkisille kuukausikiteille. Tästä pääsette tutustumaan Varalusikkaan tarkemmin (linkki)


”No good story ever starts with drinking tea” – Varalusikan tilat, Leineperi 8.9.2018 klo 11-14

Olen totaalinen teeaddikti! Mutta tämä ihana juoma omaa myös kauniin värin ja sillä voi tehdä muutakin. Kurssilla leikitään teellä luoden assemblaasi kirjan kanteen. Teensävyjä, erilaisia taideaineita ja kerroksia. Kurssi sopii myös hyvin aloittelijoille, jotka haluavat tutustua erilaisiin taideaineisiin.

Kurssin hinta on 36 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, täytyy ilmoittautuneita olla ainakin 6.  

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...