29/04/2014

Askartelupirtti 2014


Last Saturday I was teaching near Tampere in Finland. There was an event called Askartelupirtti with workshops, on-site crafting and shopping facilities. The place was absolutely gorgeous, near a lake and even the weather was on the crafter's side - the weekend was sunny and warm! 

I kept two workshops on site - the other one was about mixed media backgrounds and the other about using washi tape in number of ways. It was a true pleasure as always to keep the workshops! Thank you to all who came!

Underneath is some photos I took while there. Most of them are taken during the workshops as I didn't have that much extra time to visit the actual venue. But even so I got some shopping done! I got myself some new embellishments and a feather die but what made me jump with joy was that roll of tape in the middle. It's glittering washi tape! So soft and it bends great, but it's all covered in glitter! And even better - it's got a pattern! Those rolls were so new that they aren't still visible in the Tape Garden's web shop but I was told that they're soon there. Can't wait to get crafting with that!

Have a lovely day!

 

Viime lauantaina junailin itseni aamusta Tampereelle. Murikka opistossa Tampereen lähellä näet järjestettiin Askartelupirtti -tapahtuma, jossa oli kursseja, askartelupöytiä ja kauppoja. Paikka oli todella kaunis ja säätkin suosivat - oli aurinkoista ja lämmintä! 

Itse olin paikalla vain lauantaina ja pidin silloin kaksi kurssia. Aamusella sotkimme sekatekniikan parissa ja iltapäivän puolella teippailimme innokkaasti. Oli niin mahtavaa jälleen kurssitella! Kiitos kaikille, jotka osallistuitte! 

Alla on muutamia kuvia tapahtumasta. Suurin osa niistä on otettu kurssien aikana, sillä päivä oli varsin tiukkatahtinen! Siitäkin huolimatta ehdin myös hieman ostoksille. Hommasin itselleni lisää koristeita ja sulkastanssin, mutta mikä sai minut hyppimään riemusta oli tuo kuvan keskellä näkyvä teippirulla. Glitterwashia! Niin pehmeää ja mukautuvaa, mutta niin kimalteleva! Ja mikä parasta, siinä on vielä kuviokin! Nämä uudet glitterrullat ovat niin uusia, etteivät vielä edes näy Teippitarhan nettiputiikissa mutta kuulemma ovat tulossa pian. En malta odottaa, että pääsen laittamaan tätä leiskaan! 

Ihanaa päivää! Ja kiitos kun pistäydyit! 

PS. Pirtistä ovat kirjoittaneet ainakin AnskiJehkotarMerkku, Tanja, Piipero - linkkaa omaan postaukseesi kommenteissa niin liitän se tähän!

  

    

 

 



10 comments:

Diane said...

What a wonderful lake picture and the workshop sure looks fun.

Hugs diane

Redanne said...

You have some very nice photos and I love the view from the window! You are definitely a true crafter when you could find time to shop for new craft goodies! Anne x

Claudia N. said...

LOVE all those inspiring pictures in this post, Rikka!
I always call being somewhere like this the "Dagobert Duck/Scrooge McDuck - Experience" ....LOL...have a bath in all the yummy stuff. ;)

Thanks for the lovely comment on my blog!
Hugs,
Claudia x

Pia - Piipero said...

Ihania kuvia tapahtumasta! Oli ihana nähdä, vaikkakin vaan pikaisesti. Kovasti kuulin sun kurssien olleen mahtavat. Mä en ole omaa postausta (ainakaan vielä) tehnyt tapahtumasta, mutta katsotaan jos sellainen vielä syntyy. Hienoja löytöjä, mä ostin kans sulkastanssin, mut erilaisen kun toi sun. Glitterwashi kuulostaa hyvältä, mutta itse ostin nyt vaan niitä tavallisia. Saatiin kuitenkin Teippitarhalta niin mielettömän mukavaa palvelua, että ainakin teippitapetti on tulevaisuudessa ostoslistalla, niin miksei sitten vaikka glitterwashikin! ^_^ Hauskaa vappua sulle Riikka! <3

yyam said...

How lovely it must be to teach your art...:)
Those are some yummy goodies you scored!

Riikka Kovasin said...

The event site really was gorgeous! Please join in for a workshop some day ;)

Riikka Kovasin said...

Always needs to be a slot for shopping! XD

Riikka Kovasin said...

Oh, that's a good phrase! That would be sooo lovely to take a dip in scrapbooking goodies! XD

Riikka Kovasin said...

Joo, oli tosiaan kiva nähdä pitkästä aikaa! :) Voi kuinka kiva kuulla, että ihmiset pitivät kursseista!

Teippitarhureilta saa aina niin loistavaa, iloista ja mukavaa palvelua! :) Mainiota viikkoa!

Riikka Kovasin said...

It's really awesome, rewarding and lovely! I love it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...