15/10/2013

About workshops / Kursseista


Here's info about two workshops in Finland.

Ensinnäkin: Salon kurssi on peruttu! Tarvittava osallistujamäärä ei aivan täyttynyt, joten 26.10. kurssi on peruttu.

Mutta jos kurssituttaa tilaisuus kurssitteluun olisi Raumalla, RaumaSkräp II:ssa! Olemme Emmon kanssa lähdössä marraskuussa Raumalle kurssittamaan. Päivä alkaa Emmon kurssilla ja ruokatauon jälkeen jatketaan minun kurssillani. Paikkana toimii sama tila kuin viimeksikin, Tiilivuorentupa.

Ilmoittautumisaikaa on tämän viikon sunnuntaihin! Alta löytyy lisätietoja molemmista kursseista.

"Heart full of song" - Tiilivuorentupa, Rauma 3.11. klo 15-18

Alkoholimusteet jäävät usein vesi- tai öljyliukoisten musteiden varjoon. Niillä kuitenkin pystyy työstämään montaa materiaalia ja luomaan hienoja efektejä. Tällä kurssilla käytetään alkoholimusteita niin taustan tekoon kuin koristeisiinkin. Kurssilla käytetään musteiden lisäksi mistejä ja gessoa.

Kurssin hinta on 34 €/hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 8. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin(a)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi tulee maksaa ennakkoon. Ilmoittautumisaikaa on 20.10. asti. 

"Päivä alkaa Art Journalin merkeissä. Kurssilla teemme erilaisia tekniikoita, kokeilemme ja pidämme hauskaa erilaisten materiaalien kanssa. Kurssia varten tarvitset vain kirjan tai vihon johon haluat omaa art journalingiasi lähteä tekemään. Voit myös tehdä tekniikoita erillisille sivuille ja kiinnittää ne myöhemmin omaan kirjaasi. Kurssi sopii kaikille kokeilun haluisille!

Kurssin hinta on 34 € ja sisältää kurssilla käytettävät materiaalit kirjaa/vihkoa lukuun ottamatta. Ilmoittautumiset minna@emmo.fi Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi tulee maksaa ennakkoon. Ilmoittautumisaikaa on 20.10. asti. Minimiosallistuja määrä 8."

Lämpimästi tervetuloa!

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...