17/03/2012

Kruunuja / Crowns


Rinsessasynttäreille tuli tehtyä oikein urakalla kruunuja. Sukulaissynttäreitä varten tein neidille oman kultakruunun, mutta kaverisynttäreillä askarreltiin jokaiselle oma. Ajattelin, että liiman kanssa on liian hasardia niin nappasin Ikean reissulta tuollaiset "leimasin" tussit mukaan ja maalasin kruunupohjat gessolla. Kruunumateriaalihan on se tuttu wc hylsy.

Kultakruunun embossasin kultajauheella ja sitten tyttö sai itse liimata koristeeksi paljetteja ja silkkipaperi"jalokiviä". Kultakruunu oli kutreissa kiinni pinnien avulla, kaverikruunut pysyivät päässä kuminauhan avulla.

Ps. Tervetuloa uudelle lukijalle - numero kertoo, että joku olisi liittynyt lukijaksi, mutten onnistu löytämään, kuka. Vinkkaa siis jos haluat linkityksen! :)

Pps. Annalle suurkiitos ihanasta tunnustuksesta! Seitsemän faktaa löytyy jo täältä aiemmasta postauksesta.I have made quite a few crowns lately. The golden one is embossed with gold and the white ones painted with gesso. The golden one was worn by K at the birthday party when the relatives were invited for coffee, and the white ones were for children to decorate themselves at the second party. The base for the crowns is toilet paper roll.

Ps. A warm welcome to my new reader! Unfortunately I can't somehow indentify you, so if you'd be so kind to give me a yell, I'll link you!

Pps. A big thank you to Anna for a lovely reward! The seven facts required can be found from this previous post.


3 comments:

minnap said...

ai että on kivoja kruunuja, tyttären 8-v synttärit lähestyy, mutta prinsessahommat on meillä jo ohitse, mutta nuo aiemman postauksen kukkatikkarit oli aika makeet :)

PaaPii said...

Söpösiä!

Riikka Kovasin said...

minnap: Kukkasen menee varsin monenikäiselle! :)

PaaPii: Kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...