18/03/2012

Kimaltelevaa kahvia / Glitter coffee


Tilasin jokin aika sitten uuden skräppäyskuvasatsin Ifolorilta. Tai tuli siis siinä muutakin, mm. esikoisen 3-vuotissynttärikiitos"kortit", mutta vinopino skräppikuvia myös. Tämä otos oli yksi ensimmäisistä, josta tein sivun. Osallistun sillä tämän viikkoiseen P*skarteluhaasteeseen, jossa aiheena oli kimalleliima. Liimaa on metalliperhosessa, sydänhaaraniiteissä ja noissa saksissa.

Sivun työstäminen alkoi papereiden kaivelulla ja teen keitolla. Joo, tiedän, aiheena on kahvi, mutten juo kahvia lainkaan enkä ajatellut käyttää miehen papukahvivarastoja "maalaamiseen". Puristelin teetahroja suoraan pussista paperille sinne tänne. Läträsin myös lätäkön pöydälle, jossa kastin lasin pohjan ja tein siten rinkuloita sinne tänne paperille. Paperi on muuten My Mind's Eyen "Kraft Fun Day" -sarjaa, nam.

Leikkelin (kauan kuolatusta) "Follow your heart" -sarjan kartongista suikaleita irti ja asettelin kuvan taakse. Valkoinen pitsiboordi on tosi vanhasta DaisyD:n paperista leikattu Fiskarsin (kulma)lävistimellä, muut kaikki on tuota samaa "Follow your heart" -paperia. Paperit saivat myös päälleen tiputeltua teetä. 

Koristeista ensiksi paikkansa löysivät tuo kialan stanssilla leikattu kehys (kiitos!) ja metalliset perhos- sekä avainkoristeet. Metallikoristelaatikosta näppeihin tarttui myös jostain vauvabodystä talteen otettu hauska hakaneula. Iso klemmarikin pääsi sivuun, samoin kauan hillotut haaraniitit - kaksi sydäntä ja yksi samettinen. Embossatut sakset löytyivät pöydältä kuljeksimasta ja sopivat nekin sivuun. Nappipurkista kaivetut napit liimasin niille sijoilleen, johon ne purkista nostin. Marianne Designin naru pääsi luomaan pehmeyttä sivuun ja Teippitarhan teipit puolestaan ryhtiä. 

Otsikon paikka oli tiedossa tuota paperisommitelmaa tehdessäni, mutta kirjainten löytäminen olikin hankalampaa. Ruskeitahan niiden piti luonnollisesti olla, joten tuollaiset huopakirjaimet olivat ainoa mahdollisuus - tuunaamisen ohella, siis. Voi olla, että kun sivua nyt tuijottelen hetken, menen vielä otsikon kirjaimet vaihtamaan, mutta katsotaan kuinka käy. Tarinointisuikaleet kirjoitin viimeisenä koneella ja lisäsin paikoilleen hiukan rutattuna. Suikaleet saivat päällensä myös mustetta, kun näyttivät muuten liian siisteiltä.This is my entry to this weeks P*skarteluhaaste, where the challenge was to use glitter glue. Mine is on the butterfly, the heart brads and the scissors. The brown "paint" is actually tea - I don't drink coffee at all, so I use tea instead. 

5 comments:

Paula | Pammu said...

U-P-E-A!! Tykkään kovasti noista ihanista pikku yksityiskohdista!

Merja said...

Mää tykkään myös! Leiska on raikas ja tykkään paljon nuista pienistä yksityiskohdista! Väri on myös tosi kiva!

Riikka Kovasin said...

Paula: Kiitokset :)

Merja: Kiitos! Olen huomannut, että seuraavaksi hankintalistalla on ruskeita mistejä ja/tai nestemäisiä musteita... ;)

SannaS said...

ihana kahvinmakuinen ja värinen sivu!! =)

Riikka Kovasin said...

SannaS: Kiitokset :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...