22/01/2012

Rajoita - Chill out


Gessokurssin pohjalle syntyi sivu uusimpaan Inspiroidu-haasteeseen - ohjeistus. Koska noita vaaleanpunaisia sivuja on nyt tultu tehtyä aikamoinen läjä, päätin osaltaan haastaa itseni vihreällä ja keltaisella. Keltainen taittuu oikein hyvin, mutta vihreä onkin hiukan haasteellisempi. Sivu syntyi eilen Mokossa, jossa sain nauttia muutaman lahjakkaan skräppäilijän seurasta - kiitokset!

Koska kohojauheet ja pohjien koristelu leimojen avulla on se juttu, niin tokihan minulla oli Mokossa mukana myös kuumailmapuhallin ja hilpeyttä tuottanut K-kaupan mainos. Mainos oli siis jauheiden takaisin purkkiin kaatamista varten. Sivupohjasta löytyy siis valkoisella embossattuna viirinauha, kirjoitustaustaa, perhonen ja lintuhäkki.

Aloitin elementtien lisäämisen sivuun ihan kummallisesti, sillä taisin ihan ensimmäiseksi kiinnittää otsikon valkoiset kirjaimet paikalleen. Jopa ennen kuvaa siis! No, kuvan paikka oli jo selvillä, kun se näytti niin hauskalta tuossa mistatussa kohdassa. Toin sivuun hieman lisää vihreää kuviopapereilla, joita leikkelin erilaisilla boordileikkureilla sekä muutaman palan revin. Kuka löytää sivusta keltaista aaltopahvia? Heh.

Kuvan alle ja viereen tuli taas laitettua yhtä ja toista koristetta, mikä käsiin sattui. Sivusta löytyy mm. gessotettua punchinellaa, Hamblyn siirtokuva, Tiimarin alesta ostettu kiekurachipboard, askartelukirpparilta aikoinaan xingiltä ostetun herkullisen koristepussin tarroja ja huuto.netistä hommattua leipurin nyöriä.

Kotona lisäsin sivuun vielä tarinointisuikaleet, keltaiset perhoset, krakleerausmaaleja sinne tänne ja väritin noita kirjaimia sieltä täältä Copiceilla.





This is a page which I created for the newest "Get Inspired" challenge. The base is created in gesso workshop by Nathalie Kalbach. The journaling is about me taking it too seriously and needing to chill out - everything doesn't have to happen right away and I don't need to stress about everything.

10 comments:

Marika said...

Ihan super, taas vaihteeksi! :)

Kaunis värimaailma, ihanan retee meininki! Sulle sopii toi maaleilla leikkiminen! :)

Emi said...

Vau, tosi paljon kaikkea! Ihana sivu :)

sannika said...

Superhieno!

SannaS said...

no voi WaU!!!!! UUUUUPPPPEEEAAA!!!! =)

Jeppula said...

Wautsi, jälleen kerran! Upeita elementtejä täynnä, paljon ihasteltavaa:)

Riikka Kovasin said...

Marika: Kiitokset! Jotenkin tuo maaleilla leikkiminen on NIIN kivaa! :D

Emi: Kiitokset :)

sannika: Kiitos :")

SannaS: Kiitokset! :")

Jeppula: Kiitokset :) Jotenkin tulee vaan sellainen olo, että onko nämä sivut nyt saman toistoa? Pitänee haastaa itsensä laittamalla sivuun vaikka kaksi kuvaa yhden pienen sijaan :D

lehtipollo said...

Ihana sivu - oli mukava seurata tämän valmistumista! Roiskeet jatkavat hienosti katseen linjaa :)

Creomi said...

Tästä tuli aivan super hieno!

Paula said...

Voi että on taas hieno, ihan taideteos!

Riikka Kovasin said...

lehtipollo: Kiitokset :) Roiskeiden linjan jatkuminen on sattumaa, mutta aika hauska :D Ehkä mä huomasin sen alitajuisesti, kun kuvan tuohon lätkäsin? :D

Creomi: Kiitos :")

Paula: Kiitokset! :")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...