13/08/2019

Craftaamo challenge #4


Moikka! Today is again a post with two languages as the cards shown here are created for a challenge for a craft event happening here in Finland. I'm teaching two workshops there and they both are fully booked! Wow. 


Craftaamo tulee, oletko valmis? Craftaamon blogissa on nyt julkaistu neljäs haaste ennen tapahtumaa! Siihen pääset tutustumaan täältä (linkki). Teemana siis ylläolevan kuvankin mukaan ystävyys. 

Heinäkuussa eräässä toisessa tiimissä, jossa olen, oli haasteena "mail art". Se innosti minut laittamaan kortteja matkaan tavallista enemmän ja jatkoin teemaa tähän haasteeseen. Kaksi kaveria sai kortin kumpainenkin! Liian harvoin tulee laitettua jotain näin fyysistä matkaan, useimmiten vaan WhatsAppia tai Messengeriä käyttäen jotain. Kortti kuitenkin on kouriintuntuvampi ja varmasti ilostuttaa tänä sähköisen viestinnän aikakautena!

Molemmat kortit on tehty Gummiapanin leimoilla - toiseen raidallinen kissa ja toiseen erikoisempi nalle. Molemmat kuvat on väritetty vesiväreillä, joita roiskin tuonne taustaankin. Molemmissa korteissa on myös akryylimaalia, kuviopapereita, leimattua ja tarrattua tekstiä, tarroja... Kunnon sekamelskat kaikkea kivaa siis! 

Kiitos kun kävit tänään täällä! 


Materials: Gummiapan, Sizzix, Piatek Trzynastego, Prima Marketing, Doodlebug, Sakura, Sinelli
1 comment:

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...