09/07/2019

Craftaamo challenge #3


Hi again! Another bilingual post coming up! First some words in English and then more in Finnish. The piece is done for the third challenge over at Craftaamo (link). The challenge was simply "me" this time so I made a dimensional mixed media piece. Craftaamo is an event taking place this autumn in Finland and I'm teaching two workshops there. 


Tämä työ on tehty Craftaamon kolmanteen haasteeseen (linkki), kuten otsikkokin sanoo. Kolmannen haasteen aiheena oli "minä". Skräppisivu olisi toki ollut kiva tehdä, mutta jotenkin koen, että sekatekniikkatyöt ovat eniten minua. Tykkään olla sormet gel mediumissa ja yhdistellä eri tekniikoita.

Rakastan myös korkeita, kapeita gotiikan muotoja, joten valitsin pohjaksi kapean ja pitkän kanvaksen ja tein siihen "kukkahattutädin". Kukkien tosin piti olla enemmänkin seppeleenä ja viestimässä ilosta, mutta toisin kävi. Mutta ehkäpä minusta on joku kukkahattutäti pikkuhiljaa tulossa. Toisaalta parempi ehkä tämä hattu kuin ensin ajattelemani hiippamainen "aasi"hattu! 

Koetin koota tavarapaljouteen tavaroita, jotka liittyvät minuun tai ovat minulle tärkeitä. Niinpä taulusta löytyy sakset (minusta sakset ovat kauniita), vetoketjun vedin (olen koulutukseni saanut vaatesuunnittelun linjalla ja tehnyt töitä teattereiden ompelimoissa) ja kyniä (mikä sen parempi työväline kuin ihan perus lyijykynä). Onhan siellä myös kasetti (80-luvun lapsi kun olen), uuninlamppu (aikoinaan töissä valaisinosaston vieressä) ja ruuveja (joskus tuntuu että jokunen on hukassa). Joukossa toki myös aimo annos ihania Finnabairin koristeita. Lisäsin joukkoon myös kellokoteloon tehdyn minipeilin - eli siitä voi kuka tahansa tarkastella itseään, millainen sitä itse onkaan. 


Jos innostaa liittyä mukaan haasteeseen ja koettaa, suosisiko onnetar arvonnassa sinua, niin täältä pääsee mukaan (linkki). Jos puolestaan itse tapahtuma kiinnostaa, kannattaa suunnata tänne Craftaamon kauppaan (linkki). Askartelupaikat on jo loppuunmyyty, samoin toinen kurssini, mutta skräppikurssille mahtuu vielä pari! Juuri tein kittejä valmiiksi ja aika mukavia niistä tulee - skräppikurssikitissä on esim. neljä erilaista kynääkin! Täältä pääsee kurkkaamaan kurssia (linkki)

Kiitokset käynnistä! Ihanaa tiistaita! Ja jos tämäntyyppinen juttu kiinnostaa, niin klo 21 Suomen aikaa on tänään Priman Facebook-sivulla live! 


Materials: Prima Marketing







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...