27/08/2018

Seinäjoen Käsityömessut - demo!


Moikka! This post is about a demo in a Finnish handicrafts event, so I'll write in Finnish. If you happen to be around Finland or Seinäjoki on 6th of October, please come and say hi! You can find more info about the event here (link).  


Heippa hei! Laitetaas muutama sana suomeksi pitkästä aikaa blogiin! Minulla on kunnia demoilla Seinäjoella lokakuussa Seinäjoen Käsityömessuilla. Kyseessä on tekijöitä ja kädentaitajia yhdistävä tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin, tekijöihin niiden takana ja osallistumaan työpajoihin. Paikalla on myös työnäytöksiä, joista yksi siis minulla lauantaina. Täältä löytyy lisätietoja tapahtumasta (linkki).

Saavun paikalle jo perjantai-iltasella ja olen tapahtumassa koko lauantain. Messut ovat avoinna klo 10-17 ja minä paikalla koko tuon ajan, välillä vaan syömässä käyden. Tarkoituksena on tehdä kuvan mukaisia tageja, mustana ja valkoisena ja esitellä sekatekniikkaa. Käytän gel mediumia, gessoa, metallimaaleja, kohopastaa ja metallivahaa. Tervetuloa katselemaan, kuuntelemaan ja ennen kaikkea kyselemään! Otan mukaan myös jotain aiempia töitäni, joten jos haluat nähdä jonkun tietyn työn niin laitapa viestiä tai kommenttia tulemaan! 

Ihanaa alkanutta viikkoa! Näkymisiin, toivon! 

PS. Kurkatkaapa myös tuo messumainos alhaalta ja pitäkää silmät auki mainosfilmiä varten. Vink vink. 


Materials: Prima Marketing
1 comment:

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...