18/12/2017

Helmikuussa Helsingissä

Hiya! This is a post about workshops in Helsinki, Finland, so the post is in Finnish. If you'd like info about workshops in your neighborhood, please check the sidebar or send me an email! 

Heippati! Keväälle on sovittu muutamia kurssipäiviä ja helmikuussa ollaan TaavaNaisen tiloissa. Alla tiedot kahdesta kurssista, jotka silloin on tarjolla. Tervetuloa!

"Time consumes the core of things" - TaavaNaisen työhuone, Helsinki lauantai 10.2.2018 klo 10-13

Mieti olevasi arkeologi. Mitä löytäisitkään hautautuneena maahan tai meren syvyyksiin? Miten aika olisi muuntanut esineitä ja lisänyt niihin patinaa? Tällä kurssilla tehdään assemblaasi ja käsitellään se ruosteiseksi ja ajan puraisemaksi. 

Kurssin hinta on 32 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Ilmottautuneita 5.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.


"Far beyond the sea and distant lands" - TaavaNaisen työhuone, Helsinki lauantai 10.2.2018 klo 14-17

ATC-kortit voivat olla pieniä kooltaan, mutta niiden tekeminen on hurjan hauskaa! Kun sekoitetaan kohojauheita, muotteja, vesivärejä ja Art Stones -tekstuurikiviä saadaan uniikkeja taideteoksia, jossa on merellinen teema.

Kurssin hinta on 32 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Ilmottautuneita 7.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...