10/09/2017

Syksyn kursseja Ikaalisissa

Heippa! Tänään kurssiteltiin Helsingissä ja ajattelin sen innoittamana laittaa muistutuksen, että Suomessa olisi vielä syksyllä yksi kurssipaikka Ikaalisissa. Viimeinen päivä ilmottautua kursseille on 4.10.2017. Tervetuloa!

Kurssit valitettavasti peruttu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

----------- IKAALINEN 29.10.2017


"White butterflies fluttered ceaselessly by" - kanvas
Nannan Paperi ja Helmi sunnuntai 29.10. klo 11.30-14.30

Pastellivärejä ja pehmeitä sävyjä - tämän kurssin kanvas on väreiltään rauhallinen, mutta siihen mahtuu montaa ainetta ja tekniikkaa. Käytämme kohopastaa, gel mediumia ja Sculpture Medium -kankaankovetinta. Kerroksia, koostamista ja lopuksi kokonaisuuden kattamista opaaliseen hohteeseen! 

Kurssin hinta on 34 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, täytyy ilmoittautuneita olla ainakin 6. Ilmoittautuneita 3.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 15 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.


"All these memories I will treasure in my heart" - art journal kansi
Nannan Paperi ja Helmi sunnuntai 29.10. klo 15.30-18.30

Tällä kurssilla tehdään hyvin henkilökohtainen kirjan kansi. Ajatuksena on liittää työhön joku tarinan omaava yksityiskohta. Käytämme gel mediumia kahdella tapaa ja luomme kirjan, johon voi kirjata ajatuksiaan tai tehdä taidetta.

Kurssin hinta on 38 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, täytyy ilmoittautuneita olla ainakin 6. Ilmoittautuneita 3. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 15 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...