10/08/2016

Syksyn kursseja

Hello and good evening! This post is in Finnish as it's about workshops in Finland this autumn! If you'd like to have a workshop with me abroad, please see the blog's sidebar for agreed dates or throw me a mail and let's make it happen! I'm currently planning workshops of 2017 and only a few months without reservation!

Iltoja! Tällä kertaa postaus suomeksi, koska aiheena ovat tulevat kurssit täällä Suomen maalla. Samassa postauksessa on ilmoitettu useampikin paikka ja aika, joten lue ihan loppuun asti! Erityshuomautus Turun toisesta kurssista!

Olisi ihana nähdä - tervetuloa! 


"Time consumes the core of things" - Klemmarikellari, Turku lauantai 24.9. klo 11-14 ja 15-18

Mieti olevasi arkeologi. Mitä löytäisitkään hautautuneena maahan tai meren syvyyksiin? Miten aika olisi muuntanut esineitä ja lisänyt niihin patinaa? Tällä kurssilla tehdään assemblaasi ja käsitellään se ruosteiseksi ja ajan puraisemaksi. 

Kurssin hinta on 36 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Kello 11 kurssi TÄYNNÄ. Mikäli löytyy tarpeeksi kiinnostusta, kurssi toistetaan klo 15 alkaen. Toiseen kurssiin ilmottautuneita 0/10.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.


"Dark passion play" - Donno, Halikko lauantai 5.11. klo 11-14

Kurssi, jossa yhdistyy kaksi lempituotettani - musta gesso ja PanPastels -värit. Käytämme pohjana palettia ja luomme sen päälle sommitelman käyttäen eri elementtejä. Teoksen pohja on tumma, mutta päälle saadaan vaikka sateenkaaren hehku!

Kurssin hinta on 39 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Ilmoittautuneita 7, paikkoja vapaana 1.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Mukaan mahtuu 8-10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.


"The open water sings" - Donno, Halikko lauantai 5.11. klo 15-18

Vesivärit ovat mahtavia! Niillä voi muuntaa taustan kokonaan, vaikka itse värit ovatkin läpikuultavia. Värien kanssa voi tehdä muutakin kuin vain maalata. Kurssilla leikimme vesivärien kanssa ja kokoamme minialbumin yksittäisistä arkeista. Lisäämme työhön myös yksityiskohtia folion avulla ja mietimme värejä ja asettelua. Kurssin hinta on 42 € / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Ilmottautuneita 1.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 8-10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...