05/02/2016

In a week... Leimailutaivas!


Do the tags on top of the post look familiar? Yes, they are the same I did in Frankfurt and now I shall do them in Finland, next weekend at Leimailutaivas. That's why the rest of the post is in Finnish. But there's also a couple of sneaks of two yet unpublished projects! Thank you for stopping by today!


Heippa! Ehkä otsikko ja kielivalintakin sen jo kertoo, mutta nyt olisi luvassa jotain kivaa Suomessa! Nimittäin tulen Leimailutaivaaseen demoilemaan Priman uusia vesivärejä ja folioita sekä raaputustarroja! 24 ensimmäistä siinä pöydän vieressä voi tehdä "make and take" tyylillä yläkuvan tyyliset pienet tagit/kortit itselleen maksutta! Kannattaa siis olla ajoissa paikalla! Lopun aikaa sitten askartelen korttia tai leiskaa riippuen miltä tuntuu ja mihin on kävijöillä kiinnostusta. 

Eli paikkana on Puistokulma Vantaalla ja ajankohtana ensi viikonloppu, 13.2. klo 11-17. Olen itse paikalla noin klo 15 asti. Tervetuloa! Lisätietoa tapahtumasta täältä TaavaNaisen sivuilta (linkki). Mukana on myös Taru demoilemassa art journalia, joten tuplasti kaikkea kivaa katsottavaa puhumattakaan siis mukana olevista kaupoista. Toivottavasti nähdään!

PS. Saa myös vinkata, jos jotain olisi kiva nähdä ihan livenä niin voin koettaa ottaa mukaan! 

 

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...