04/01/2016

Kurssi Helsinkiin

As this post is about a workshop in Helsinki, Finland so I'm posting in Finnish this time. If you'd wish a workshop with me, please don't hesitate to mail and ask for more info!

Heippa! Vaihdetaan taas kieleksi suomi kurssipostauksen ajaksi. Kurssikalenteri sen kun täyttyy kivasti ja nyt tulen kurssittamaan ihan kotiseudullani. Paikkana on TaavaNaisen työhuone Helsingissä. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Tervetuloa! Vielä löytyy tilaa myös Halikon ja Turun kursseilta, lisää infoa tästä postauksesta (linkki)

"The heart of Turisas was forged by four winds" - TaavaNaisen työhuone, Helsinki ma 28.3.2016 klo 10-13

Tällä kurssilla ajatellaan metallia - onhan kanvas saanut nimensäkin viikinkimetallia soittavalta yhtyeeltä. Kurssilla tehdään kanvas käyttäen gel mediumia, mustaa gessoa sekä Mica-jauheita. 

Kurssin hinta on 33€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Kurssi on TÄYNNÄ!

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...