29/04/2014

Workshop in Espoo


This post is about a workshop I'm keeping in Espoo, Finland.

Heippa! Terhi juuri tuolla Askartelupirtissä kyseli, että olenko joskus pitämässä kanvaskurssia ja pystyin vinkkaamaan että suunnitteilla on. Elikä Espoossa olisi tarjolla kanvaskurssia sunnuntaina 8.6. Alla hieman lisätietoja. Kurssin voi hommata suoraan Amalian nettiputiikista taikka ilmoittautua osoitteeseen mira (at) amalia.fi. 

Tervetuloa!

"She was wearing summer on her hair" - Askartelu Amalia sunnuntai 8.6. klo 10-14

Ajattele kesää. Jos sinun pitäisi vangita vuodenajan henkilöitymä kankaalle, miltä hän näyttäisi? Tällä kurssilla tehdään kanvas keijumaisesta naisesta sekatekniikan keinoin. Käytämme gel mediumia, gessoa, mistejä ja PanPastelleja. Lopputulos on pehmeä, unenomainen kanvas, jossa on paljon tekstuuria ja elementtejä.

Kurssin hinta on 28€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Kurssi sopii kaikille eikä vaadi piirtämistä ellei niin halua.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen mira (at) amalia.fi. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu. Ilmoittautumisaikaa on 30.5. asti.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...