04/03/2014

Playtime - Inzpira


It's playtime! Not so long ago princess game was the best ever. I recorded one conversation the two princess had and used it as journaling in this layout. The page was published in Inzpira , in issue 5/2013. 

The background is done with yellow Distress Paint and Stain. I also added some stamping and doodling there, but the layers on top cover almost all of that. Looking this layout now, I really like the color scheme and the composition, maybe I need to scraplift myself!

Have a playful Tuesday!


On leikin aika! Vielä tovi sitten prinsessaleikki oli se paras juttu. Kirjoitin muistiin yhden keskustelun kahden prinsessan välillä ja käytin sen tähän sivuun tarinointina. Sivu julkaistiin Inzpira-lehdessä, numerossa 5/2013. 

Sivun tausta on tehty Distress Paint- ja Stain -maaleilla. Lisäsin joukkoon myös hieman leimailua ja riipustelua sabluunan läpi, mutta päälle tulleet kerrokset peittävät ne melkein kokonaan. Kun katson sivua nyt, pidän todella sen värimaailmasta ja asettelusta. Pitänee skräpistää siis itseäni!

Leikkisää tiistaita! 


Materials: Color Conspiracy, Ranger, Basic Grey, Echo Park, American Crafts, Prima Marketing, Chic Tags, Freckled Fawn, My Mind's Eye, Wycinanka, Stash Panache, MT Masking Tape, Sodalicious

6 comments:

 1. Vitsit, miten pirtsakka sivu :).
  Milloinkahan uusin Inzpira mahtaa tulla lehtipisteeseen? Meillä loppuu ärrä 11. päivä tätä kuuta enkä tiedä saako tuota lehteä ässään tilattua myyntiin :(. Harmittaa niin vietävästi, kun olen 4 askartelulehteä ärrälle tilannu ja nyt ne sitte loppuu. Inzpira ja Craft Stamper on ainakin ne lehdet, jotka aion yrittää ässään tilata. Pitää vaan toivoa parasta ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :")

   Uusin Inzpira ei valitettavasti enää tule lehtipisteisiin, sillä lehti siirtyi digitaaliseen muotoon ja on saatavilla ainoastaan iPadille tällä hetkellä :/

   Delete
 2. Ihan mahtava sivu! Ja noita lasten keskusteluja on AINA ihana tallentaa :)
  Jostain syystä kyllä huomaa että sivu on lähes vuoden takaa; Huom. täysin tätä kaunista sivua väheksymättä - tyyli vaan kehittyy jatkuvasti.
  Tykkään eirtyisen paljon siitä, miten tuo taustapaperi kaupunkeineen mätsää koko sivuun, itse oon ollut niin varovainen samaisen paperin kanssa, pelännyt että ne tekstit siinä vie huomion. Todistit jälleen että näin ei ole. Kiitos inspiraatiosta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset :) Joo, kyllä omakin silmä huomaa, ettei ihan eilen tehty sivu ole. Nykyisin jätän vielä enemmän tyhjää tilaa :D

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...